Laatste stukje Anthony Fokkerweg dé oranjestraat van Hilversum

‘Hopelijk brengt het geluk en worden we, euh de jongens, Europees kampioen’

17 jun 2021, 08:00 · leestijd 2 minuten Algemeen
De bewoners van de Anthony Fokkerweg hebben er zin in. Rechts Patrick en Annemieke Vijschaft en voor hun twee zonen Sem en Levi en buurjongen Fabian.
De bewoners van de Anthony Fokkerweg hebben er zin in. Rechts Patrick en Annemieke Vijschaft en voor hun twee zonen Sem en Levi en buurjongen Fabian. Foto's: © Foto Miché / Bastiaan Miché

Even is er de twijfel of Nederland straks Europees kampioen wordt, maar uiteindelijk beantwoorden Patrick en Annemieke Vijfschaft die vraag met een volmondig ja. Aan hen zal het in ieder geval niet liggen.

Het stel, nu pakweg negen jaar woonachtig aan de Anthony Fokkerweg in Hilversum, is sowieso al jarenlang (als ‘we’ meedoen althans) in de oranjestemming tijdens eindtoernooien. Dit jaar echter zijn ook enkele buren besmet geraakt met het oranjevir..

Zo blijf je betrokken. Afbeelding


Nog geen abonnee? Meld je nu aan en krijg toegang tot al het nieuws, alle extra achtergrondverhalen, het Zaterdagportret, de uittips, ons archief en de interessante artikelen uit de regio. Voor slechts € 1,14 per week.