Afbeelding
Foto: Bastiaan Miché

Oproep Beeld en Geluid aan Hilversummers: Stuur profielfoto op

Algemeen

HILVERSUM - Jezelf terugzien in een museum. Hilversummers hebben nu de mogelijkheid. Beeld en Geluid roept inwoners van de mediastad op om hun profielfoto op te sturen.

Het duurt nog wel even voordat het nieuwe mediamuseum van Beeld en Geluid opengaat aan de Media Parkboulevard 1. Ondertussen zijn ze achter de schermen wel bezig met de invulling van de nieuwe, moderne en interactieve experience. Voor een paviljoen in het nieuwe museum is Beeld en Geluid op zoek naar profielfoto’s van Hilversummers.

“Vul je gegevens in en upload een leuke, gekke, ondeugende of serieuze profielfoto die je gebruikt op één van jouw social kanalen”, is de oproep van het museum.” Jouw foto wordt aan een door ons geschreven profieltekst gekoppeld en bezoekers moeten vervolgens raden welk profiel bij welke foto hoort. We willen zo laten zien dat je verwachtingen soms heel goed kloppen en soms totaal niet”, is de verdere uitleg. 

Een profielfoto opsturen kan nog tot en met eind deze maand via www.beeldengeluid.nl/profielfoto. Op dinsdag 7 september laat het museum weten aan de inzenders of hun inzending is geselecteerd. Als dat het geval is, dan volgen twee vrijkaartjes, zodat de Hilversummers zichzelf terug kunnen zien in het nieuwe museum. Volgens planning gaat dat open in het najaar van 2022.

Uit de krant