Afbeelding
Foto's: Albert Heijn/Yasmin Hargreaves

Alweer achtste Albert Heijn in Hilversum geopend

Bedrijven

HILVERSUM - De spiksplinternieuwe Albert Heijn in Hilversum Zuid is maandag open gegaan. Supermarktmanager Mees Molenaar en winkelcoördinator Mourad Talhaoui knipten het lintje door. 

De nieuwe supermarkt zit in de buurt met de bekende rode dakpannen in Zuid, aan de Bodemanstraat 9b. Tot vorig jaar maart was deze locatie in het Rode Dorp het onderkomen van Dagwinkel Hilversum. Het verhaal van de eigenaren van deze buurtsuper eindigde omdat de leveranciers de winkel niet meer konden bevoorraden. De ondernemers konden namelijk niet meer aan hun financiële verplichtingen voldoen. 

Vervolgens werd het pand, waar eerder al andere supermarkten in hebben gezeten, te huur aangeboden. Vorige maand meldde de Gooi en Eembode dat in het gebouw een nieuwe Albert Heijn zou komen. De eerste reacties van klanten op de nieuwe winkel zijn erg positief. “Ze zijn blij met de komst van een Albert Heijn in hun eigen wijk”, zegt Mourad Talhaoui. “We krijgen veel complimenten, over de moderne inrichting bijvoorbeeld en over ons grote versaanbod.”

(Tekst gaat verder onder de foto)

De nieuwe Albert Heijnvestiging is alweer de achtste van de supermarktketen binnen de gemeente Hilversum. Langestraat, Kerkelanden, Seinhorst, Heigalerij, Gijsbrecht en Winkelcentrum de Meent zijn de zeven andere locaties. In de achtste vestiging, aldus Albert Heijn, vinden bezoekers heel veel verse producten en gaat met acht zelfscankassa’s het afrekenen snel en gemakkelijk.


Uit de krant