Afbeelding
Foto: © Foto Miché / Bastiaan Miché

BVHilversum moet op zoek naar nieuwe voorzitter

Bedrijven

HILVERSUM - De zoektocht naar een voorzitter voor BVHilversum gaat van start. Interim-voorzitter Matthieu Feijen heeft laten weten met ingang van het huidige seizoen te stoppen als bestuurslid van de belangenbehartiger van Hilversumse ondernemers en bedrijven. 

Dinsdag 14 september vindt er eindelijk weer eens een fysieke bijeenkomst plaats. Bestuur en leden komen dan tezamen in Zonnestraal om eens met elkaar bij te praten. Gisteren maakte het bestuur van BVHilversum al bekend dat Feijen zijn interim-voorzitterschap gaat neerleggen, zodat de aanwezigen op de veertiende zich niet overvallen voelen.

Het motto van de arbeidsrechtadvocaat is: als je iets doet, dan moet je het goed doen. Daar is de schoen gaan wringen voor Feijen. “Zijn bestuursrol van BVHilversum laat zich helaas niet langer verenigen met zijn werk- en privéleven. Nu hij onvoldoende mogelijkheden meer ziet om deel uit te maken van het bestuur van BVHilversum, heeft hij met tegenzin deze beslissing moeten nemen”, is te lezen in de extra nieuwsbrief. 

Het bestuur vindt het spijtig dat Feijen stopt, maar zegt begrip en respect te hebben voor de beslissing. Volgende week dinsdag is Feijen van de partij in Zonnestraal. Op een volgende bijeenkomst staat zijn afscheid op de agenda. De overige bestuursleden zullen de taken van Feijen overnemen. 

Vorig jaar juni sprak de Gooi en Eembode uitgebreid met Feijen: ‘Ik vind het leuk om ergens voor te strijden’

Uit de krant