Afbeelding
Foto: TV Westerveld

Feestelijke opening padelbanen TV Westerveld

Sport

‘S-GRAVELAND - In de aanloop naar de realisatie was er al veel enthousiasme bij de leden van TV Westerveld en ook de officiële opening van de padelbanen trok veel bekijks. Alle 150 aanwezigen gooiden tegelijkertijd een padelbal in de kooi waarmee de banen gezamenlijk geopend zijn. 

“Een trots bestuur: drie prachtige padelbanen op een fantastische plek op het park”, aldus Robbert Uges namens de padelcommissie van TV Westerveld. “De vereniging zet hiermee in op verjonging en groei; de eerste tekenen zijn erg positief met al 20 procent groei in leden. Ook bestaande leden zijn enthousiast. Ongeveer één op de drie tennisleden gaat nu al padellen.” 

Hoogtepunt van de opening was een interactieve demonstratiewedstrijd van enkele Nederlandse padeltoppers. De aanwezigen kregen een toelichting op het spel en er waren veel vragen. Opvallend: padel wordt vaak gemengd gespeeld en is makkelijker te leren dan tennis. 

Ook bleek dat 50-plussers nog goed op hoog niveau mee kunnen komen. Onder het genot van een feestelijk glas cava en diverse Spaanse tapas werd de opening afgesloten. Met de tips van de toppers in de zak en met diverse testrackets van huisleverancier Rojo Racketsport Hilversum werden de banen druk bespeeld. Meer informatie op www.tvwesterveld.nl.

Zie ook: Nu ook padelbanen bij TV Westerveld; ‘98 procent van de leden stemde voor’

Uit de krant