De Kruisdam
De Kruisdam Foto: © Foto Miché / Bastiaan Miché

Meent Werk kan eindelijk weer exposeren in de Kruisdam

Cultureel

HILVERSUM - Ze hebben er lang op moeten wachten, maar de zesde expositie van Meent Werk staat op de kalender. Zaterdag 30 en zondag 31 oktober is het werk van twaalf kunstenaars te zien in wijkcentrum de Kruisdam in de Hilversumse Meent.

“Na drie jaar mogen we de de Kruisdam weer inrichten met een tentoonstelling van de amateur en professionele kunstenaars uit de Hilversumse Meent die meedoen aan Meentwerk”, aldus de exposerende kunstenaars. 

Op de laatste dagen van deze maand kunnen belangstellenden tussen 12.00 en 17.00 uur terecht in het wijkcentrum. Daar is keramiek, fotografie, tekeningen en schilderijen te zien.Naast het werk kunnen de bezoekers ook de makers zelf ontmoeten. Angelique Ulenberg, Barbie Wolfswinkel, Ellen Jongeleen, Els Wammes, Else Kwak, Else van Luxzenburg, Gerard Jansen, Gerda de Klerk, Hermien Schroote, Jenny Mettendaf, Tineke Huisers en Veroni van Rijswijk zijn de exposanten.

“We hopen u allen weer te ontvangen om al dat moois te komen bekijken. En bij te praten met de andere buurtgenoten. Gezellig als vanouds”, meldt Meent Werk.

De toegang is gratis. Bezoekers moeten wel rekening houden met het deurbeleid. Dat houdt in dat de QR-check verplicht is. 

Uit de krant