Afbeelding
Foto: Lions Club Hilversum

Lions Club Hilversum viert Sint Pannekoek op Heksenweitje

Buurt / wijk

HILVERSUM - Dankzij de coronaperiode zijn de drive- en de walk-throuhgs helemaal ingeburgerd. Lionsclub Hilversum viert zondag 28 november Sint Pannekoeken doet dat opnieuw coronaproof.

Naast een goede pannenkoek serveren is het belangrijkste element geld inzamelen voor het goede doel. Dat is dan ook de inzet van de Hilversumse Lions. Die zondag zijn leden van de club van 12.30 tot 14.30 uur te vinden op het Heksenweitje naast kinderboerderij De Hertenkamp aan de Hoge Naarderweg.

Vorig jaar vierden de Lions Sint Pannekoek. “Op deze dag,ook wel bekend als de dag van compassie, zijn er door het hele land acties onder de vlag van deze heilige aandacht te geven aan goede doelen”, luidt de uitleg vanuit de Hilversumse club. 

In 2020 stond de blauwe ‘bakwagen’ in ‘s-Graveland, tegenover Restaurant Vlaar. Daar konden voorbijgangers coronaproof een pannenkoek halen tijdens de drive-through. Toen kwam de opbrengst ten goede aan de Voedselbank. 

“We bakken zondag 28 november heerlijke verse pannenkoeken voor voorbijgangers, wandelaars en andere enthousiastelingen. Een donatie kan worden gedaan aan de kinderboerderij welke wij als Lionsclub Hilversum een warm hart toedragen”, is de mededeling.

Uit de krant