Afbeelding
Foto: © Foto Miché / Bastiaan Miché

Kleine, zwarte auto gezien tijdens schietincident bij woning Jan van der Heijdenstraat

Politie

HILVERSUM - De politie heeft nog altijd geen idee wie er achter het schietincident zit van vorige week bij een woning aan de Jan van der Heijdenstraat in Hilversum. Wel is er rond dat tijdstip een kleine, zwarte auto gezien.

Het schietincident vond plaats in de nacht van woensdag 24 op donderdag 25 november rond 2.00 uur. Bij de woning op de hoek met de Voltastraat trof de politie even later verschillende kogelgaten aan. Niemand raakte gewond. 

Vijftien uur na het incident kwam de gemeente Hilversum met het bericht dat de betreffende woning vanwege het incident met directe ingang voor twee weken dicht is. Herhaling van dit incident kan niet worden uitgesloten, was daarbij de uitleg.

Ook is direct begonnen met het onderzoek naar wat er zich precies heeft afgespeeld en wie hiervoor verantwoordelijk is. Desondanks is er nog altijd niemand aangehouden. De politie roept nogmaals getuigen op om zich te melden en vraagt om camerabeelden. 

In de nacht van het schietincident zou een klein model voertuig gezien, zwart van kleur. De politie is op zoek naar meer camerabeelden van dit voertuig in de wijdere omgeving dan de Jan van der Heijdenstraat. Het zou zomaar kunnen, aldus de politie, dat dit voertuig via de Ohmstraat naar de Jan van der Heijdenstraat is gereden en vervolgens richting Minckelersstraat en Oosterengweg.

Uit de krant