Wethouder Floris Voorink deelt samen met Maarten van Gessel van Het Gooi en Omstreken en Harro Koeleman van Kwintes kerstpakketten en een kerstboompje uit aan de bewoners van Keerpunt-Zuid.
Wethouder Floris Voorink deelt samen met Maarten van Gessel van Het Gooi en Omstreken en Harro Koeleman van Kwintes kerstpakketten en een kerstboompje uit aan de bewoners van Keerpunt-Zuid. Foto: Gemeente Hilversum

Kerstpakket met wat lekkers en kerstboompje voor bewoners Keerpunt-Zuid

Mensen

HILVERSUM - Een aardigheidje voor de bewoners van Keerpunt-Zuid, het woonproject aan de Loosdrechtseweg voor dak- en thuislozen. Zij ontvingen deze week een kerstpakket vol lekkernijen en een kleine kerstboom.

Wethouder Floris Voorink overhandigde de lekkernijen en kerstboom uit naam van de samenwerkende partijen die deze speciale bewoning mogelijk maken. Keerpunt-Zuid is een project dat vijf jaar geleden speciaal is opgezet voor huisvesting van inwoners met meervoudige problematiek en voor wie gebruik van reguliere woon- en opvangvoorzieningen niet passend is.

Recent hebben partijen met elkaar bereikt dat Keerpunt-Zuid met nog eens vijf jaar wordt verlengd. Ter viering daarvan krijgen bewoners van Keerpunt-Zuid allemaal een kerstpakket en kerstboompje uitgereikt door de partijen die Keerpunt-Zuid mogelijk maken namelijk: gemeente Hilversum, woningcorporatie Het Gooi en Omstreken, Kwintes en Regio Gooi en Vechtstreek.

Uit de krant