Afbeelding

Records bij Maatschappelijke Beursvloer Hilversum

Algemeen

HILVERSUM - Met een verdubbeling van het aantal deelnemers en matches blikt de organisatie van de Maatschappelijke Beursvloer Hilversum tevreden terug. Donderdag sloten de 80 aanwezige lokale organisaties en ondernemingen 97 deals met gesloten beurzen.

"De maatschappelijke waarde van deze matches is meer dan 100.000 euro", vertelt Miranda de Wit namens Stichting Hilversum Verbonden. "De winst van de beursvloer is dat organisaties elkaar beter leren kennen. Zo hebben we donderdag kennisgemaakt met de wandelende bibliotheek. Daar hadden weinigen van gehoord", aldus De Wit.

"Er was heel veel positieve energie en een aantal organsiaties heeft leuke matches gesloten, zoals het Comenius College, de Rabobank, de Speel-o-theek en ook de gemeente Hilversum", vervolgt zij. De wens om tot een jaarlijks terugkerend evenement te komen leeft bij Hilversum Verbonden en de deelnemers. De Wit hoopt in 2015 meer spelers uit het commerciële circuit, zoals de omroepen, erbij te hebben, zodat het evenement breder gedragen wordt.

Uit de krant