Afbeelding

Christmas Village moet Hilversum breed op de kaart zetten

Algemeen

HILVERSUM - Wie denkt dat Christmas Village een gewoon kerstevenement is, heeft het mis. Deze nieuwe activiteit moet zorgen voor verbinding in en van de mediastad én moet Hilversum op de mondiale kaart zetten. Dat is althans de ambitie van Business Room Hilversum en O.P. Projectmanagement.

Zaterdag 13 en zondag 14 december is het Christmas Villagetijd in Hilversum. Het centrum staat in het teken van kerst. Tussen 10.00 en 22.00 uur verkopen Hilversumse ondernemers vanuit chalets op De Kei en Kerkbrink hun producten. "Dit evenement is bedoeld voor hippe trendy jongeren van 25 jaar en ouder en gezinnen en het is in het bijzonder gericht op de vele expats, zowel regionaal als landelijk, en de mensen die in Hilversum wonen of hier in de media werken", verklaart Orhan Polat van O.P. Projectmanagement.

De ondernemers verkopen hun kerstartikelen, drankjes en culinaire hoogstandjes vanuit de chalets. Dat moet zorgen voor een typische kerstsfeer. Daarnaast zorgt de organisatie voor muziek in de muziektent en een poffertjeskraam op de Kerkbrink. Kerstbomen zijn te koop bij De Kei.

Lees verder in de digitale editie

Uit de krant