Afbeelding

Karen Heerschop: 'Werk graag mee aan naamsbekendheid Viore'

Algemeen

HILVERSUM - Zelf had zij ook graag gebruikgemaakt van een centrum als Viore toen bij haar kanker geconstateerd was. "Het is goed dat er een plek is zoals dit", zei Karen Heerschop vrijdagmiddag. "Ik wil graag meewerken aan de naamsbekendheid van dit centrum."

De huidige burgemeester van Zeevang en oud-wethouder van Hilversum is de ambassadeur van Viore, het centrum voor mensen die leven met kanker. Dit centrum is gevestigd aan het Oostereind 115. Al een dikke drie jaar lang is het open en meer dan 11.000 bezoekers zijn langsgeweest in het inloop-, informatie- en activiteitencentrum. Heel Hilversum Helpt, de organisatie waarin de drie Hilversumse Rotaryclubs hun krachten gebundeld hebben, zet zich dit jaar in om Viore steviger op de Hilversumse en Gooise kaart te zetten.

Barbecue
Het in Hilversum gevestigde centrum is het goede doel van dit jaar van de Rotarians. Met hulp van lokale ondernemers en organisaties willen zij Viore aan meer vrienden helpen. Met een keur aan activiteiten hopen zij eveneens een financiële bijdrage te kunnen leveren. De aftrap van de campagne is zaterdag 20 juni met een barbecue bij Viore tussen 17.00 en 20.00 uur. Kosten zijn 25 euro.

Donderdag meer over dit initiatief in HilversumsNieuws.

Uit de krant