Afbeelding

College ondersteunt ontwikkeling Hilversumse Monopoly voor Viore

Algemeen

HILVERSUM - De steun voor Stichting Viore wordt steeds groter. Naast Heel Hilversum Helpt springen nu ook burgemeester en wethouders in de bres voor het centrum, dat bedoeld is voor mensen die leven met de gevolgen van kanker. Het gemeentebestuur ondersteunt de ontwikkeling van het Hilversumse Monopolyspel en roept inwoners, organisaties en het bedrijfsleven op dit ook te doen.

In het najaar moet de Hilversumse variant van dit bekende spel op de markt komen. In plaats van de Kalverstraat en het Neude is er dan bijvoorbeeld sprake van de Groest en de Kerkbrink. Het spel kost net geen vijf tientjes en de opbrengst daarvan gaat naar het inloopcentrum dat gevestigd aan het Oostereind.

Monumenten
Het college heeft zelf een duit in het zakje gedaan en roept nu anderen op ook een straat te adopteren. Het gemeentebestuur oppert deze suggesties in een brief die zij naar haar relaties heeft gestuurd. "Het Hilversumse Monopolyspel is een prachtige manier om nieuwe generaties vertrouwd te maken met ons mooie stadse dorp, de rijke omroepsgeschiedenis en de talrijke monumenten die Hilversum rijk is", schrijft het voltallige college.

Uit de krant