Afbeelding

Davy Klaassen tekent nieuwe verbintenis bij Ajax

Algemeen

HILVERSUM – Davy Klaassen had vorige week zaterdag de eer zijn eigen Cruyff Court in Hilversum te openen en vandaag had hij de eer een nieuw contract te ondertekenen bij zijn werkgever. De 22-jarige heeft zijn verbintenis bij Ajax verlengd.

Zijn contract liep tot en met 30 juni 2018. Klaassen heeft nu zijn krabbel gezet onder een nieuwe en verbeterde verbintenis. Deze gaat per direct in en loopt tot en met 30 juni 2019. 

Logisch
"Ik ben er heel erg blij mee", zo laat de Hilversummer weten op de website van Ajax. "Ik heb geen moment getwijfeld toen mij de contractverlenging werd aangeboden. Ajax is echt mijn club. Ik speel hier al zo lang en ik heb nog niet het idee dat ik weg wil. Een hele logische stap voor mij dus", luidt zijn vervolg.

Debuut
De aanvallende middenvelder maakte op 22 november 2011 zijn debuut in het eerste elftal. Dat was tijdens het Champions League-duel uit bij Olympique Lyon. Inmiddels heeft de Hilversummer in 108 officiële wedstrijden het rood-wit aan gehad, waarin hij 25 keer trefzeker was.

Uit de krant