Foto: Bastiaan Miché
Foto: Bastiaan Miché

Afslankstudio Easyslim.nu al in groter pand

Algemeen

HILVERSUM - Waar haar klanten juist in een ruimer jasje komen, begon het spreekwoordelijke jasje van Lisa Winter aan de Hilvertsweg 195 snel krap te zitten. Haar filiaal van afslankstudio Easyslim.nu heeft zij door de groeiende belangstelling voor de behandelingen binnen een half jaar al verruild voor een groter pand. De jonge onderneemster is verhuisd naar de Gijsbrecht van Amstelstraat 238a.

Bij binnenkomst rinkelt de bel. Twee fijne fauteuils bieden voor in de nieuwe zaak plaats aan wachtende klanten. Diverse magazines liggen klaar om gelezen te worden. De zaak ziet er fris uit met witte muren en roze accessoires. Als Lisa of een van haar werkneemsters verschijnt, dan mag de klant mee naar een van de twee behandelkamers waar al liggend op een bank gewerkt wordt aan het afslanken.

Tot zijn recht
Het is heel snel gegaan. Iets wat de jonge onderneemster niet verwacht had. Medio mei van vorig jaar startte zij als franchise-ondernemer op de Hilvertsweg. Eind november verhuisde zij al naar de nieuwe locatie, omdat uitbreiding zeer wenselijk was. "In het oude pand was geen plaats voor meerdere apparaten. De klant kom hier beter tot zijn recht." De studio aan de Gijsbrecht is helemaal verbouwd. De onderneemster heeft nu twee behandelkamers waar klanten behandeld kunnen worden met het 'toverapparaat'.

Spieropbouw
Hoe zat het ook alweer met het makkelijk omvang verliezen? Alle filialen van Easyslim.nu werken met een apparaat dat zorgt voor figuurcorrectie. Dit 'wonderapparaat', zoals sommige klanten het grappend omschrijven, werkt met ultrasound en electrolyse. Al tijdens de proefbehandeling verliest de klant minimaal 4 en maximaal 28 centimeter in totaal. Daarnaast versterkt het de huid en het bindweefsel en zorgt het voor spieropbouw.

Dubbel en dwars
Lisa adviseert de klant een tienrittenkaart te nemen. Deze kost 495 euro. Dat is een forse uitgave, zo realiseert de onderneemster zich. Daar voegt ze aan toe dat gezien het resultaat het dit dubbel en dwars waard maakt. "Dat zeggen ook al mijn klanten", vertelt de onderneemster. "Dat is ook het allerleukste van dit werk: blije mensen die resultaat zien."

Te mooi
Nog steeds moeten mensen eerst overtuigd worden. Het resultaat van de behandelingen klinkt te mooi om waar te zijn. Wie eenmaal een behandeling heeft ondergaan is overtuigd, luidt de stelling van de onderneemster. Lisa meldt dat klanten altijd binnen mogen lopen om meer informatie te verkrijgen, vragen te stellen of een afspraak maken voor een proefbehandeling.

Uit de krant