Afbeelding
Foto: RTV NH/ Dumpert.nl
Video

Man in snackbar draait door

Politie

HILVERSUM - Medewerkers van cafetaria Döner King aan de Stationsstraat in Hilversum zijn vrijdagavond aangevallen door een man. Er staat een filmpje op Dumpert.nl

In de heftige video is te zien dat een doorgedraaide man met stoelen richting het personeel gooit. Ook probeert hij een vrouwelijke medewerker aan te vallen.

'Te lang op eten wachten'
Mediapartner RTV NH heeft de medewerkers gesproken. Die vertelde dat de situatie uit de hand liep toen de man in zijn ogen te lang op zijn eten moest wachten. "Hij was helemaal dronken", vertelt ze aan NH. "Hij werd gelijk boos en begon hard te schreeuwen dat hij zijn geld terugwilde. Daarna begon hij met stoelen te gooien."

De vrouw die te zien is in het filmpje is haar schoonzusje, zij werd gelukkig niet geraakt door de stoelen. Ze is wel flink geschrokken. Het personeel is blij met de hulp van de omstander. "Het was een sterke jongen die hier zat te eten met een groepje. Wij hebben hem uiteraard bedankt. En gisteren is hij hier ook geweest."

Bijten
Hij kwam er overigens niet ongeschonden vanaf, vertelt ze. "Hij was gebeten door de dronken man en had best een diepe wond." De agressieveling is uiteindelijk meegenomen door de politie. Döner King heeft nog geen aangifte gedaan. "We gaan eerst nog even overleggen of we dat gaan doen." Ondanks dat de schrik er goed inzat, is de snackbar het hele weekend 'gewoon' open geweest. De heldhaftige omstander is gisteren langsgeweest bij de zaak. Op de vraag of hij kon rekenen op een gratis patatje, antwoordt ze: "Natuurlijk, dat moet wel!"

Uit de krant