Afbeelding

Bedrijfseigenaren belaagd door gemaskerde mannen

Politie

HILVERSUM - Twee mannen zijn vannacht belaagd op de Van Hogendorplaan. Drie gemaskerde mannen probeerden ze te mishandelen. Beide mannen raakten slechts lichtgewond. 

Rond 05.44 uur liepen twee mannen naar hun bedrijf gevestigd aan de Van Hogendorplaan, waar zij werden opgewacht door drie gemaskerde verdachten. Zonder enige aanleiding sloegen de verdachten met slagwapens in op de twee slachtoffers. De mannen, inwoners uit Baarn en Eemnes in de leeftijd tussen 32 en 48 jaar oud, konden de klappen grotendeels ontwijken of afweren en raakten nagenoeg niet gewond. De verdachten zijn hierna weggerend in de richting van de Diependaalselaan.

Iets gezien ?
Een van de daders droeg een trainingsbroek met witte strepen. Van de andere twee verdachten is nagenoeg geen signalement bekend. De politie heeft met een diensthond de route nog uitgelopen die de verdachten gebruikten, maar dit leidde niet tot enig resultaat. De politie heeft een aangifte opgenomen en roept getuigen op zich te melden via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000

Uit de krant