Wethouder Voorink reed vorig jaar in botsauto rond op het Stationsplein. Foto: Bastiaan Miché
Wethouder Voorink reed vorig jaar in botsauto rond op het Stationsplein. Foto: Bastiaan Miché

Derde 12 uur van Centrum Hilversum op de agenda

HILVERSUM - Voor wie nog meer mee wilt praten, moet alvast wat ruimte vrij houden in de agenda. Woensdag 31 mei staat de derde bijeenkomst van 'De 12 uur van Centrum Hilversum' op het programma.

Deze door de gemeente verzorgde activiteit duurt van 8.00 tot 20.00 uur. In deze twaalf uur staat het bol van de activiteiten en ontwikkelingen, waaronder het centrumontbijt, excursies, lezingen, workshops, politiek, presentaties, virtual reality, Centrum in de kast, live televisie en radio en ontmoetingen met de marktmeester, centrummanager, wethouders en ondernemers.

De eerste '12 uur van' was op woensdag 24 juni 2015. Toen kregen inwoners, ondernemers en andere belangstellenden voor het eerst de kans om op deze manier mee te praten en te denken over bijvoorbeeld alle opknapplannen in de binnenstad. Toen was de Kerkbrink het centrale plein.

Woensdag 14 september 2016 vond de tweede editie plaats. Hart van alles was het Stationsplein, omdat de gemeente daar vooral wilde praten over de plannen die er zijn voor het stationsgebied.


reageer als eerste
Elke donderdag het Gooi en Eembode per e-mail
Meer berichten