PvdA'er Saami Akrouh. Foto: Bastiaan Miché
PvdA'er Saami Akrouh. Foto: Bastiaan Miché

In gesprek met Haagse en Hilversumse politici

Politiek

HILVERSUM - Het is volop campagnetijd. Lokale maar ook Haagse politici gaan de straat op. Zo ook zaterdag 4 maart als vertegenwoordigers van de Partij van de Arbeid en GroenLinks in Hilversum te vinden zijn.

Corinne Ellemeet, nummer 7 op de kandidatenlijst van GroenLinks, is vanaf 15.00 uur aanwezig in de mediastad. De Tweede Kamer-kandidaat woont dan bij dat Jan Kastje (fractievoorzitter van GroenLinks Hilversum) en Frank Kool (fractiemedewerker) hun verkeersplan stationsgebied aan enkele centrumbewoners. Dit gebeurt op het Stationsplein.

Om 15.30 uur is er een meet and greet met Ellemeet. Wie met haar in gesprek wil over de belangrijke politieke thema’s kan dat doen in restaurant Puur Smaeck.

De PvdA is zaterdag on tour door de regio. Hilversum is de laatste stop van het rondje door het Gooi. Om 16.00 uur zijn de sociaaldemocraten te vinden op het donderdag officieel geopende marktterrein. Saami Akrouh, raadslid in Hilversum en nummer 59 lijst op de kandidatenlijst, is een van de politici die in gesprek gaat met de Hilversummers.

Afbeelding

Uit de krant