De nederlaag kwam hard aan.
De nederlaag kwam hard aan. Foto: Bastiaan Miché

Verlies Victoria domper

Sport

HILVERSUM - Het is voor Victoria na zaterdag uithuilen en opnieuw beginnen. Door de schlemielige 2-1 thuisnederlaag tegen Geinoord werden de Hilversummers geen periodekampioen in de 2e klasse B van het zaterdagvoetbal.

Met gebogen hoofden strompelden de spelers van Victoria na de slijtageslag met Geinoord van het veld. De nederlaag kwam hard aan, vooral omdat de thuisploeg vrijwel de hele tweede helft met een man meer speelde.

Direct na rust kreeg Geinoord-speler Joey Hirdes na een zware overtreding rood. De fysiek sterkere bezoekers compenseerden dit met harde overtredingen, waar Victoria geen passend antwoord op had.
Bij 1-1 sloeg drie minuten voor tijd het noodlot toe. Geinoord kwam snel uit de verdediging en Roman Rahmani kon niet anders dan de doorgebroken speler door een overtreding van het scoren af te houden: rood. Uit de vrije trap scoorde Geinoord de winnende treffer.

De wetenschap dat 1-1 voldoende was voor het periodekampioenschap strooide extra zout in de wonden.