Afbeelding
Foto: Loosdrechtse Boys

Loosdrechtse Boys bereiken Noordkaap

Mensen

LOOSDRECHT - Bert en Mark Schipper, de vader en zoon uit Loosdrecht die voor Serious Request deelnemen aan de Noordkaap Challenge, hebben vandaag de Noordkaap bereikt. "Het was donker en het sneeuwde er erg hard. Maar wel enorm gaaf om een keer geweest te zijn."

Vader en zoon Schipper vertrokken vrijdag in hun opgeknapte Volvo 740 vanaf het Mediapark in Hilversum samen met nog pakweg vijftig andere auto's. Doel van de missie is om zo veel mogelijk geld op te halen voor het Glazen Huis, dat maandag een paar dagen lang in Apeldoorn staat. De Loosdrechters hebben inmiddels 5190 euro via donaties binnen weten te halen. 

"Maar hier houdt het natuurlijk nog niet op, want we moeten ook nog terug rijden", melden de twee op de website loosdrechtseboys.nl. "We willen nog veel meer binnenhalen voor het goede doel."

De teams die het meeste geld ophalen komen volgende week woensdag live in dat glazen huis waar dj's van radio 3FM zichzelf een paar dagen lang opsluiten en niet eten. "We zouden het geweldig als wij bij deze teams horen."

Uit de krant