Afbeelding
Foto: Dunkin’ Donuts

Dunkin' Donuts opent vestiging in Hilversum

Bedrijven

HILVERSUM - Dunkin' Donuts opent woensdag 31 januari om 7.00 uur een vestiging in Winkelcentrum Hilvertshof. Daarmee is Hilversum na Amsterdam en Utrecht de derde stad waar de populaire keten met donuts en koffie komt. De inrichting is volgens de nieuwste internationale huisstijlelementen vormgegeven.

De eerste bezoeker die in de rij voor de winkel aan de Groest staat, krijgt de eer het lint door te knippen en de winkel officieel te openen. Tijdens de openingsdag kunnen bezoekers genieten van entertainment, bijzondere producten en speciale giveaways. De eerste honderd klanten winnen een jaar lang gratis donuts. Verder maken bezoekers gedurende de dag kans op nog andere prijzen.

"We zijn erg blij dat de eerste Dunkin' Donuts van 2018  op het punt staat open te gaan. We gaan er alles aan doen onze bezoekers te verrassen met Dunkin' Donuts assortiment coffee & baked goods,'' aldus topman Nabil Besali. "Deze opening in Hilversum markeert de verdere groei van Dunkin' Donuts in Nederland, waarvan we er nog ruim twintig willen openen de komende jaren."

De winkel in Hilversum is de eerste van Dunkin' Donuts met een zitgedeelte en terras. "Het is fantastisch dat de eerste Dunkin' Donuts opengaat in hartje Hilversum, een prachtige stad", aldus Besali. "We zijn benieuwd hoe bezoekers zullen reageren op de inrichting van de winkel die is vormgegeven volgens onze nieuwe internationale huisstijl. Uiteraard is het ook spannend hoe ons assortiment in de smaak zal vallen bij het Hilversumse en Gooise publiek."

Voor de keten, die dus al meerdere vestigingen heeft in Amsterdam en één in Utrecht, wordt 2018 sowieso een spannend jaar. Na Hilversum is het de bedoeling dat er ook vestigingen van Dunkin' Donuts komen in Eindhoven, een tweede in Utrecht, Almere en mogelijk ook nog Tilburg, Den Haag en Rotterdam. 

Uit de krant