Meer uitleg krijgen over 'Het Perfecte Plaatje' in Museum Hilversum? Dat kan donderdag 28 december.
Meer uitleg krijgen over 'Het Perfecte Plaatje' in Museum Hilversum? Dat kan donderdag 28 december. Foto: Bastiaan Miché

Win vipkaarten voor rondleiding 'Het Perfecte Plaatje' met Cynthia Boll

Cultureel

HILVERSUM - Wil je als vip donderdag 28 december de rondleiding en lezing van Cynthia Boll over de tentoonstelling van 'Het Perfecte Plaatje' meemaken? Reageer dan op de Facebookpagina van De Gooi en Eembode/HilversumsNieuws, want wij mogen vijf keer twee vipkaarten weggeven.

Boll vormde samen met William Rutten de jury in het RTL4-programma. De fotografe verzorgt donderdag vanaf 19.00 uur een tour door Museum Hilversum en vertelt de deelnemers verhalen over de foto's. Na de rondleiding houdt zij een lezing waarin zij dieper ingaat op haar visie op het perfecte plaatje én over haar eigen passie.

Onderscheiden
Zelf legt Boll de verhalen achter het nieuws vast. Hiervoor reist zij de hele wereld over. Haar werk is onderscheiden. Zo won de fotografe al de prestigieuze Zilveren Camera in de categorie 'Dagelijks nieuws' met haar fotoserie over de te vroeg geboren tweeling Thomas en Carlijn.

Reageren
'Onze winnaars' zitten donderdag vooraan en krijgen naast gratis kaarten, die 15 euro per persoon kosten, een drankje bij ontvangst. Reageren kan tot en met zondag 24 december.

Uit de krant