Afbeelding
Foto's: Bastiaan Miché

McDonald's Vreelandseweg Hilversum open

Bedrijven

HILVERSUM - Het heeft wat voeten in de aarde gehad, maar vrijdag ging de nieuwe McDonald's aan de Vreelandseweg in Hilversum dan toch open. De eerste reacties van bezoekers zijn positief.

Het nieuwe restaurant biedt gasten alle nieuwe services zoals een McCafé, Table Service, Glutenvrije burgers en duurzame innovaties. 'Hospitality manager' Hans Moree is trots op de fris ogende ruimte. En hoewel er natuurlijk mensen waren die niet blij waren met de komst van de fastfoodketen naar Hilversum-West, is de ruime meerderheid zeer postief. Dat blijkt bijvoorbeeld uit alle reacties op social media, maar ook op straat leeft het, aldus Moree. De Franse uitstraling in de nieuwe Mac is volgens hem bovendien uniek in Nederland.

Manu Steijaert, Algemeen Directeur McDonald's Nederland: "Ik ben blij dat we in overleg met de gemeente en de omwonenden uiteindelijk de stap hebben kunnen maken om het 243ste McDonald's restaurant hier in Hilversum te kunnen openen. Iedereen is van harte welkom om zelf te beleven welke stappen McDonald's heeft gezet voor haar gasten. Zo worden mensen in dit restaurant aan tafel bediend en is dit restaurant uitgerust met McCafé."

In het restaurant werken 120 'goed getrainde' medewerkers, waaronder 17 met een afstand tot de arbeidsmarkt. De McDonald's is iedere dag tussen 7.00 en 1.00 uur open.

Bekijk hieronder de eerste foto's, gemaakt door Bastiaan Miché.




Uit de krant