Het Hilversumse team van de kwaliteitssalon.
Het Hilversumse team van de kwaliteitssalon. Foto: Bastiaan Miché
advertorial

Assink Pure Identity wil ook in Hilversum een begrip zijn

Bedrijven

HILVERSUM - De twee vestigingen in het Overijsselse Hengelo zijn al een begrip en nu hoopt Maikel Assink met kapsalon Assink Pure Identity Hilversum en omstreken te veroveren. Sinds dinsdag staan de deuren van de derde vestiging aan de Leeuwenstraat voor iedereen wagenwijd open.

De vaste klanten, die van heinde en verre naar Hengelo komen, zijn dinsdag vlak na de opening aanwezig. Onder hen Kim Kötter en Jaap Reesema. Voor hen scheelt de komst van Assink naar Hilversum beduidend in kilometers en reistijd. Het bekende stel uit Loosdrecht kan nu naar een van hun favoriete beautyadressen om de hoek. De salon ziet er strak, modern en overzichtelijk uit. Alles is spic en span. "Zo hoort 't ook", geeft Maikel Assink aan. "Ik houd van kwaliteit. Daar staan wij ook voor", benadrukt de nieuwkomer in de mediastad.

Coiffure Award
Via Redken krijgt hij de kans om ook in Hilversum te gaan ondernemen. Die mogelijkheid laat hij niet onbenut. In het pand waar voorheen al een kapsalon zat, wil hij zijn ambitie in 't Gooi realiseren. Dat houdt een kwaliteitssalon voor de klanten in, maar ook een plek voor het personeel om zich te ontwikkelen. Assinks motto is 'kwaliteit boven alles'. Zelf heeft hij meerdere keren een Coiffure Award gewonnen en in 2009 is hij gekroond tot Hairdresser of the Year.

Toekomstperspectief
Topstyliste Renée Kuipers is verhuisd van Hengelo naar Hilversum en wordt verantwoordelijk voor de kapsalon. Zij is de bewaker van het concept, de ambassadeur van de salon. "Alles is mogelijk bij ons", vertelt Assink. "Ons personeel is bovengemiddeld goed opgeleid. Wij bieden letterlijk toekomstperspectief. Renée is daar een mooi voorbeeld van. Zij startte ooit als leerling bij ons. Haar talent en ambitie bleken buitengewoon en nu slaat zij haar vleugels uit onder onze vlag. Hoe mooi is dat", deelt de ondernemer mee.

Breed scala
Hilversums nieuwste aanwinst biedt een breed scala aan behandelingen met haar: van knippen, stylen en kleuren tot aan het plaatsen van extensions. Tevens werkt de kapsalon met prijsdifferentiatie. Klanten kunnen aangeven of zij door een junior, stylist, topstylist of masterstylist behandeld willen worden. "Iedereen die bij ons werkt levert de kwaliteit die wij eisen. Tussen de verschillende stylisten zit verschil in training, opleiding en het aantal vlieguren. We zijn een kwaliteitssalon, dus de kwaliteit is altijd gegarandeerd", luidt de uitleg.

Afspraak
Assink Pure Identity is open van dinsdag tot en met zaterdag. In principe werkt de kapsalon op afspraak, maar wie binnenloopt op het moment dat er plek is, kan zeker plaatsnemen in de kappersstoel. Een afspraak maken kan via 035-6248195 of plan er een in op www.assinkonline.nl.

Uit de krant