[Advertorial] Nieuwe René Froger Muziekids Studio biedt nog meer die muzikale beleving
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226589&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=gooieneembode.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=120" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Vele patiëntjes hebben kunnen genieten van muzikale afleiding.
Vele patiëntjes hebben kunnen genieten van muzikale afleiding. (Foto: Muziekids)
Advertorial

Nieuwe René Froger Muziekids Studio biedt nog meer die muzikale beleving

  Bedrijven

HILVERSUM - De werkzaamheden op het terrein van Tergooi, waar ook Merem (voorheen Heideheuvel) en revalidatiecentrum Trappenberg in een nieuw onderkomen aan de Soestdijkerstraatweg samen komen, hebben ook gevolgen voor de in Heideheuvel gevestigde Muziekids Studio.

Die wordt opgeheven en verhuist naar het nieuwe pand waar de kinderen verblijven.

De Hilversumse Stichting Muziekids, dat het verblijf voor kinderen in het ziekenhuis wat aangenamer wil maken door het zelf maken en spelen, beluisteren en beleven van muziek, opende bijna twee jaar geleden de René Froger Muziekids Studio in Hilversum. Vele patiëntjes hebben kunnen genieten van muzikale afleiding.

Vanwege de verhuizing was de studio de laatste maanden dicht, maar na de verhuizing is het aantal patiëntjes dat gebruik gaat maken van de studio vele malen groter dan voorheen. "Zo kunnen ze allemaal die muzikale afleiding krijgen die ze hard nodig hebben", zegt Monica Tijdink van Muziekids.

Om dat te realiseren is er wel geld nodig. Daarom hebben Muziekids en 'Ring-Ring, fietsers zijn goud waard' de handen ineengeslagen. Ring Ring organiseert nu een actie om de verhuizing van de Muziekids Studio naar het nieuwe pand financieel te ondersteunen.

Tijding: "Fietsen in Hilversum is sowieso een makkelijker manier van vervoer, dus zo zou men twee vliegen in één klap kunnen vangen door met het 'gezonde' fietsen ook de kinderen van Merem en Trappenberg te steunen. Kijk op https://ring-ring.nu.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226589&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=gooieneembode.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=120" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13371746&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=gooieneembode.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=120" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>