[Advertorial] Ongelimiteerd genieten van de Japanse keuken bij Mojo
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226589&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=gooieneembode.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=120" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Linda Zhao, die toevalligerwijs dezelfde voornaam heeft als Woo, is de gastvrouw van Mojo.
Linda Zhao, die toevalligerwijs dezelfde voornaam heeft als Woo, is de gastvrouw van Mojo. (Foto: Bob Awick)
Advertorial

Ongelimiteerd genieten van de Japanse keuken bij Mojo

  Bedrijven

HILVERSUM - Bij Restaurant Mojo Japanese Kitchen moeten de gasten zich in Japan wanen. Het eten wordt op authentieke wijze gemaakt en dat alles gebeurt met de welbekende Aziatische gastvrijheid en in een origineel Japans interieur. "Voor onze gasten moet het een avondje uit zijn", aldus mede-eigenaar Linda Woo.

Het is terug naar de Japanse basis. Dat is het concept van Mojo. Met een goed glas wijn of cocktail genieten van lekker eten, dat ook nog eens onbeperkt te bestellen is. Alles draait om een gezellig avondje uit zijn. Het moet genieten zijn. En dat is letterlijk ook het geval, want dat blijkt uit de meerdere betekenissen van Mojo. Dat staat voor goede, fijne vibe, maar ook voor motivatie en plezier.

Dat betekent dat alles tot in de puntjes verzorgd moet zijn. Daar is de laatste weken hard aan gewerkt. Hoewel het restaurant aan de Spoorstraat 28 begin juli officieel open gaat, staan de deuren al sinds mei open. De afgelopen weken zijn als stille opening gebruikt om alles te finetunen. Zo zijn de sushigerechten geperfectioneerd en is het personeel verder getraind naar de standaarden die Mojo stelt. De lat ligt hoog, laat Woo weten.

"Hilversum is een mooie gemeente om ons te vestigen en wij zijn een mooie aanvulling op het uitgaansleven", vertelt Woo. Het restaurant, dat verbouwd en vergroot is, biedt plek aan meer dan tweehonderd gasten. De opzet is ruim. Gasten hebben voldoende privacy en het interieur met de tuinhuisjes is typisch Japans.

Het menu met warme en koude gerechten is uitgebreid. Alles is dagvers en wordt op authentieke wijze bereid. "We hechten heel veel waarde aan kwaliteit", geeft Woo aan. "In Japan gebruiken ze vrij weinig ingrediënten, maar werken ze met de mooiste producten om zo de beste gerechten te maken. Dat doen wij hier ook", luidt haar vervolg.

De sushigerechten bij Mojo zijn bewust wat kleiner. Ze zijn hapklaar zodat ze de gasten zo veel mogelijk kunnen proeven van de menukaart, die overigens vol handige tips en weetjes staat. "Bij Mojo is het onbeperkt en betaalbaar genieten van de Japanse keuken. Gasten bestellen hun gerechten met een iPad. Daarnaast hebben we hier een ruim assortiment aan wijnen en cocktails. Er is echt voor ieder wat wils, zodat wij iedereen een leuke avond kunnen bezorgen", is de toevoeging van Woo.

Mojo Japanese Kitchen is zeven dagen per week open. Lunchen kan alleen op zaterdag en zondag van 12.00 tot 16.00 uur. In de nabije toekomst komt er ook een take-away. Wie een tafel wil reserveren kan dat telefonisch doen via 035-7400022.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226589&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=gooieneembode.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=120" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13371746&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=gooieneembode.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=120" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>