[Advertorial] Krachtenbundeling Gordijn & Vloer op de Gijsbrecht
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226589&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=gooieneembode.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=120" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Egzon Shuki (links) en Tarik Bayrak: 'We krijgen ook zo veel positieve reacties.'
Egzon Shuki (links) en Tarik Bayrak: 'We krijgen ook zo veel positieve reacties.' (Foto: Bastiaan Miché)
Advertorial

Krachtenbundeling Gordijn & Vloer op de Gijsbrecht

  Bedrijven

HILVERSUM - De één is specialist op het gebied van laminaat, parket hout en pvc vloeren, de ander weet alles van gordijnen. En nu was de tijd rijp om de krachten te bundelen. Daarom openden Tarik Bayrak en Egzon Shuki recent hun fris en ruim ogende zaak Gordijn & Vloer.

De twee kennen elkaar al zo'n 25 jaar, groeiden samen op. Bayrak werkte de afgelopen jaren al in de vloerenhandel en Shuki leerde het 'vak' gordijnen in de textielzaak van zijn vader in Laren. "We wilden samen een winkel beginnen in iets wat we leuk vinden", vertelt de 28-jarige Bayrak. "Vijf jaar terug was ik daar nog niet aan toe; zowel qua ervaring als financieel. Nu ben ik dat wel. En we zijn allebei jong. Misschien is het een risico, maar zonder risico's nemen kom je er niet."

Over de locatie waren beiden het direct eens. Hun nieuwe winkel moest komen op de Gijsbrecht van Amstelstraat. Op de hoek met de Bosdrift vonden zij hun nieuwe onderkomen. "Het is hier gezellig, leuk. Er heerst hier een prettige sfeer. Niet te groot, lekker knus", vindt Bayrak. "De ondernemers hier zijn actief en we zijn hier heel warm welkom geheten."

Twee maanden zijn de twee Hilversummers (met hulp van anderen) bezig geweest om het gebouw te slopen en weer op te bouwen. Er is een nieuw plafond, (uiteraard) een nieuwe vloer en de inrichting van de 150 vierkante meter grote ruimte is overzichtelijk gemaakt. "Zo wilden we het ook. Geen volgepropte winkel vol onnozele dingen. We krijgen ook zo veel positieve reacties", vertelt Shuki. "Met name die van onze huurbaas was mooi. Ze was echt helemaal ontroerd toen ze zag hoe we het pand renoveerden. Dat was echt heel lief, gaf ons ook een boost."

Shuki, die ook een naaiatelier heeft aan de 's-Gravelandseweg, leerde het naaivak al op jonge leeftijd bij zijn vader. "Het mooie eraan is om steeds iets opnieuw te maken en vervolgens bij de klant te zien hoe het is geworden. Dat maakt het ook iets persoonlijks. Tarik en ik denken ook echt mee met de klant, komen ook bij de mensen thuis om advies te geven."

Niet alleen over het gebouw hoefden Bayrak en Shuki niet lang na te denken, ook de naam Gordijn & Vloer was snel bedacht. "Daarin zijn we gespecialiseerd", zegt Shuki. "We kunnen wel een ingewikkelde naam verzinnen, maar bij deze weet je in ieder geval zeker dat we geen patat verkopen."

Gordijn & Vloer aan de Gijsbrecht van Amstelstraat 225 is open van dinsdag tot en met zaterdag van 10.00 tot 18.00 uur (zaterdag tot 17.00 uur). Voor meer informatie, zie gordijnenvloer.nl.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226589&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=gooieneembode.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=120" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13371746&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=gooieneembode.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=120" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>