Het kamertjesidee in Easysit Hilversum.
Het kamertjesidee in Easysit Hilversum. Foto's: Easysit
Advertorial

Elke stoel en bank bij Easysit is uniek

Bedrijven

HILVERSUM - Zitspecialist Easysit in Hilversum is de voorbije maand compleet verbouwd. Ook is het assortiment met extra banken flink uitgebreid.

Hoe lang de verbouwing duurde? Twee dagen, antwoordt vestigingsmanager Rene Russcher (27) toch wel trots. In het pand aan de Verlengde Zuiderloswal staan nu verschillende opstellingen waardoor er binnen meer het 'kamertjesidee' is ontstaan. En wie langs alle stoelen en banken wandelt, ontdekt dat de mogelijkheden eindeloos zijn.

Easysit is sinds 2014 gevestigd in Hilversum, en ook te vinden in Barneveld en het Friese Burgum (waar tevens de eigen fabriek staat). Russcher is sinds dit voorjaar het gezicht in het pand, dat niet alleen sfeervoller oogt sinds de opknapbeurt, maar tevens veel meer (hoek)banken telt. En allemaal op maat, vertelt de in Staphorst woonachtige Russcher.

Hij geeft aan en laat zien hoe de stoelen en banken op allerlei manieren kunnen worden aangepast: hoogte, diepte, breedte et cetera. Maar ook de kleur (pakweg vijftig soorten), in stof of leer; klassiek of modern. De mogelijkheden zijn legio en de opties enorm. Denk aan een nekkussen, een lendenpomp, stoelverwarming of een sta-opfunctie. Ook combinaties zijn mogelijk.

Wanneer duidelijk is welke stoel het prettigst is, worden de lichaamsmaten nauwkeurig opgenomen. Zo ontstaat er een persoonlijke stoel met de juiste rug- en armleuninghoogte en de perfecte zithoogte, zitdiepte en zitbreedte. "Dat is het voordeel van een eigen fabriek", aldus Russcher. "Daarom kunnen wij goed maatwerk verkopen. Wij stellen samen met de klant de bank of stoel samen. Dat maakt elke bank en stoel bij ons uniek."

Tevens is Easysit Stressless-dealer. Tientallen vaak hippe en relaxed zittende stoelen (vaak met voetenbank) zijn er (opnieuw in alle soorten en maten) te vinden.

Easysit Hilversum is gevestigd aan de Verlengde Zuiderloswal 8A in Hilversum. Kijk ook op easysit.nl

Uit de krant