[advertorial]Badkamer en keukentrends bij Mastello
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226589&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=gooieneembode.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=120" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Foto: PR
advertorial

Badkamer en keukentrends bij Mastello

  Bedrijven

HILVERSUM - Het einde van 2018 komt eraan en Mastello kijkt graag terug op dit bijzondere jaar. Dit was namelijk het jaar waarin de zwarte kraan écht een nieuwe badkamer en keukentrend werd.

Vorige jaren waren in elk huishouden uitsluitend RVS en chromen kranen te vinden. Door deze kranen werd bijna ieder badkamerinterieur voorspelbaar en saai. Om ervoor te zorgen dat deze voorspelbaarheid tot het verleden behoord kwam Mastello met zwarte kranen op de markt.

Deze revolutionaire kranen zijn afgelopen jaar steeds bekender geworden en behoren daarom tot de trends van 2018. De laatste tijd beginnen steeds meer mensen zwarte kranen in huis te nemen, waardoor badkamer en keuken interieurs uniek worden.

Om deze unieke stijl door te trekken in de rest van je keuken of badkamer kun je bij Mastello ook slagen voor andere badkameraccessoires. In het assortiment heeft Mastello daarom ook diverse douchekoppen en andere badkameraccessoires opgenomen.

Al met al was het een ontzettend geslaagd jaar en wensen wij de lezers van het blad Gooi en Eembode een fijne jaarwisseling en een gelukkig nieuwjaar!

Ook inspringen op de nieuwe trend in de badkamer en keuken? Kom langs bij Mastello en laat je inspireren!


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226589&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=gooieneembode.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=120" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13371746&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=gooieneembode.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=120" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>