Helden van Hilversum derde bij 'NK pannenkoeken bakken'
Sabine van der Steen.
Sabine van der Steen. (Foto: Helden van Hilversum)

Helden van Hilversum derde bij 'NK pannenkoeken bakken'

  Bedrijven

HILVERSUM - Het pas twee jaar jonge pannenkoekenhuis Helden van Hilversum heeft bij de Horecava een uitstekende prestatie geleverd. Bij de competitie 'De Lekkerste Pannenkoek' eindigde het aan de Hilversumse Langestraat gevestigde restaurant als derde. 

In de Amsterdamse Rai deden eigenaren Daniël en Sabine van der Steen voor het eerst mee aan deze competitie. Op een podium moesten zij drie exact dezelfde pannenkoeken bakken: één voor een jury, één voor een kinderjury en één voor het publiek.

Met de zogenaamde spekkoek pannenkoek wist het echtpaar een bronzen medaille in de wacht te slepen. "De jury vond onze pannenkoek niet de meest mooie, maar qua smaak wel de lekkerste", aldus de dolblije en trotse Sabine van der Steen. "Maar spannend was het wel. Vooral om op zo'n podium bakken. En alles is anders dan hoe je gewend bent."

De eigenaren, medewerkers en enkele vaste klanten hebben de derde plek op dit officieuze NK al voorzichtig gevierd. De pannenkoek staat nu ook vermeld op de menukaart van het restaurant. 

Meer berichten