Westeneng Verbeek Makelaardij draagt Hilversum City Run warm hart toe
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226589&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=gooieneembode.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=120" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Arwin Westeneng en Michiel Verbeek zijn sinds 2009 gezamenlijk aan de slag in Hilversum.
Arwin Westeneng en Michiel Verbeek zijn sinds 2009 gezamenlijk aan de slag in Hilversum. (Nynke Brunink - FotoHuys.nl)

Westeneng Verbeek Makelaardij draagt Hilversum City Run warm hart toe

  Bedrijven

HILVERSUM - De prestatielopen over de 5 en 10 kilometer dragen al drie jaar de naam van sponsor Westeneng Verbeek Makelaardij uit Hilversum. Een betrokken sponsor, die veel meer doet dan alleen maar de naam ergens aan verbinden.

Zo staat er een groep van bijna vijftig relaties van de makelaardij aan de start, waarbij Arwin Westeneng zelf een van de deelnemers is. Arwin Westeneng en Michiel Verbeek zijn sinds 2009 gezamenlijk aan de slag in Hilversum. "We zijn begonnen op het moment dat de crisis op zijn hoogtepunt was. We hadden slechts één appartement in de verkoop. We kenden elkaar uit het vak, werkten beiden bij Meeus en we hadden al eens aangegeven wel met elkaar in zee te willen gaan. Dat is nu zo'n tien jaar geleden."

Westeneng Verbeek Makelaardij is gevestigd op de Groest, op de volgens de naamgevers mooiste plek van Hilversum: "Iedereen die hier op de binnenring rijdt, rijdt hier zowat naar binnen. Gelukkig is het nog nooit echt gebeurd, maar we zitten dus ook direct aan het parcours van de Hilversum City Run. Ons kantoor is op 14 april ook het kloppend hart van onze activiteiten", aldus Westeneng (43).

Daar waar Westeneng de hardloopschoenen aantrekt, vertolkt Verbeek (41) op 14 april de rol van 'cateringmanager'. "We hadden altijd al een evenement voor onze relaties, zeg maar een businessrun in het klein. We leveren altijd wat flesjes met stickers van ons bedrijf en ons kantoor is open voor een borrel. Op die manier zijn we begonnen en op een gegeven moment zijn we benaderd of we onze naam aan de prestatieloop zouden willen verbinden. Dan maak je een afweging en die viel snel in het voordeel van Hilversum City Run uit, omdat het een mooi evenement voor 't Gooi en voor Hilversum in het bijzonder is."

Hilversum City Run wil vooral een Run for Fun zijn. Dat wordt ook omarmd door Westeneng: "Ik loop mee in de prestatieloop over 5 kilometer en doe dat relaxed. En samen met mijn 15-jarige dochter Pien die zich momenteel voorbereidt op een Strong Viking-run. Maar 'run for fun' vinden we wel een mooie slogan, want bij ons zijn het feestje en de borrel minstens zo belangrijk als de prestatieloop."

Westeneng: "Wij vinden het ook belangrijk dat we als bedrijf iets doen aan en voor het goede doel en we vinden het mooi dat in Muziekids een nieuw goed doel is gevonden. Dat is een prachtig initiatief vanuit Hilversum dat we van harte ondersteunen."


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226589&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=gooieneembode.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=120" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13371746&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=gooieneembode.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=120" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>