[Advertorial] Etappe Cycle Center dé oplossing voor iedereen die van sportief fietsen houdt
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226589&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=gooieneembode.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=120" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Siebrand van der Veen: 'Met bikefitting is er net dat beetje extra aandacht.'
Siebrand van der Veen: 'Met bikefitting is er net dat beetje extra aandacht.' (Foto: Bastiaan Miché)
Advertorial

Etappe Cycle Center dé oplossing voor iedereen die van sportief fietsen houdt

  Bedrijven

HILVERSUM - Hij kreeg toen hij 12 werd een fiets cadeau - een Benotto mountainbike - maar vond de kleur niet zo mooi. "Ik heb hem toen helemaal uit elkaar gehaald en opnieuw gespoten. Achteraf gezien is dat de eerste fiets die ik bouwde."

Aan het woord is Siebrand van der Veen, 40 jaar en woonachtig in Almere. Maar veel belangrijker: sinds kort heeft hij een nieuwe fietsenzaak in Hilversum geopend: Etappe Cycle Center aan de Havenstraat. Inmiddels is de ruime en overzichtelijke winkel een week of vijf open.

En het gaat goed, aldus de oprechte ondernemer, een fietsenliefhebber pur sang. "Mensen komen hier 'flabbergasted' binnen, dit pand heeft iets aparts. En kijk, specialistische fietsenmakers zijn er in 't Gooi voldoende, maar niet op het gebied van sport. Wat dat betreft is dit dé oplossing voor iedereen die van sportief fietsen houdt."

Een fiets moet passen bij iemands persoonlijkheid, vindt Van der Veen. Het gaat om veel meer dan alleen de vraag of iemand goed zit en lekker vooruitkomt. Het moet allemaal kloppen. Om die reden is er binnen Etappe Cycle Center ook bikefitting als onderdeel van de aanschaf van een nieuwe fiets.

Alles met de gedachte om de fietser zo optimaal mogelijk op de fiets te krijgen. "Normaal wordt een fiets standaard geleverd," aldus Van der Veen, "maar met bikefitting is er net dat beetje extra aandacht. De mensen hier hebben echt voor een fiets gespaard, zijn liefhebbers. Ze vertroetelen hun fiets. Dan hoor je die mensen gewoon goed en fatsoenlijk te helpen."

Inmiddels heeft Van der Veen al dertig jaar ervaring in de fietsenbranche: in de werkplaats, verkoop, als accountmanager of bedrijfsleider. En nu is daar dus hét moment om in Hilversum aan de slag te gaan. Niet voor niets trof Van der Veen het pand aan de Havenstraat op Funda aan toen het net een paar tellen online stond. Het moest kennelijk zo zijn.

En nu is daar een sportfietsenwinkel waar mensen, zoals hij zeg, "goed en eerlijk geholpen worden." Indrukwekkend daarin zijn de tweewielers van bekende merken als BMC, Cube en Factor, maar daartussen staat ook zijn eigen merk: Invence. Dat is ooit als grap begonnen, erkent de ondernemer, maar inmiddels is het meer dan serieus. "Ik heb altijd gehad dat ik dingen - en dan vooral fietsen en mountainbikes - wil maken."

Mensen eerlijk en spontaan helpen. Daar draait het volgens de Almeerder allemaal om. En service op maat bieden. Daarom is Etappe Cycle Center niet alleen op de reguliere tijden en tijdens koopavond op donderdag open, maar is het straks ook mogelijk om via 'Flex' 's avonds een privé-afspraak te maken (voor de aanschaf van een nieuwe fiets of onderhoud).

Meer informatie, zie www.etappe-cc.nl of bel 035-7853786.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226589&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=gooieneembode.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=120" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13371746&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=gooieneembode.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=120" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>