Jean-Paul Decossaux - commercieel directeur van de KNVB, Robert van Barneveld – Directeur Hyundai Wittenberg, Jeroen Tas – Marketing Director Hyundai Motor Nederland.
Jean-Paul Decossaux - commercieel directeur van de KNVB, Robert van Barneveld – Directeur Hyundai Wittenberg, Jeroen Tas – Marketing Director Hyundai Motor Nederland. (Foto: Hyundai Wittenberg)
Advertorial

Hyundai Wittenberg levert nieuwe Hyundai's aan KNVB

  Bedrijven

HILVERSUM - Hyundai is de aankomende vier jaar de nieuwe mobiliteitspartner van de Koninklijke Nederlandse Voetbal Bond (KNVB). Hyundai Wittenberg, de grootste Hyundai-dealer van midden-Nederland en onder meer gevestigd in Hilversum, heeft inmiddels de eerste Hyundai's afgeleverd.

Het gaat om een mix tussen Hyundai i20's en de elektrische modellen van Hyundai, de Kona en de Ioniq.

Het transport van de Kampioenschalen voor de Eredivisie mannen en vrouwen wordt nu natuurlijk ook gedaan door een elektrische Hyundai. Het is tevens het startschot van het KNVB mobiliteitsprogramma GO. Wekelijks gaan honderdduizenden voetballers en voetbalsters met de auto op pad naar trainingen en wedstrijden.

Samen met de KNVB gaat Hyundai aan de slag om de schadelijke CO2-uitstoot hiervan terug te brengen. Dat doet Hyundai – samen met de andere KNVB GO Partners ENGIE en Athlon – onder meer door mensen bewuster om te laten gaan met energie en door elektrisch rijden naar uitwedstrijden te stimuleren.
 

Meer berichten