Carl van Dam en Sipke Schoonhoven vielen begin dit jaar in de prijzen als Hilversumse Onderneming van het Jaar.
Carl van Dam en Sipke Schoonhoven vielen begin dit jaar in de prijzen als Hilversumse Onderneming van het Jaar. Foto: Bastiaan Miché

Ondernemers Jumbo Larenseweg nemen vestiging in Noord over

Bedrijven

HILVERSUM - Jumbo-ondernemers Carl van Dam en Sipke Schoonhoven zijn vanaf vandaag, maandag 3 juni, trotse eigenaren van hun tweede supermarkt in Hilversum. Zij nemen de Jumbo aan Stephensonlaan 45 over.

Daarmee jagen de compagnons hun ambitie na om multifranchiseondernemer te worden. De Jumbo aan de Larenseweg was al van hen. Daarmee wonnen ze dit jaar de titel Hilversumse Onderneming van het Jaar. "We zijn ontzettend trots dat we vandaag een tweede Jumbo supermarkt mogen openen", aldus Van Dam. "Al geruime tijd waren we bezig met de voorbereidingen, en dan is het vandaag zover."

De klanten zien de bekende gezichten die ze altijd al zagen. Alle medewerkers behouden namelijk hun baan binnen Jumbo. Nieuwe gezichten zijn er ook. Eén daarvan is Jurgen van Dommelen. Hij wordt bedrijfsleider van deze vestiging. Van Dommelen was al een aantal jaren werkzaam als bedrijfsleider op de Larenseweg.

Voor wie vandaag een kijkje wil nemen, is vanaf 13.00 uur welkom. Dan openen de nieuwe ondernemers de deuren.

Uit de krant