[Advertorial] PowerSlim Afslank Center Hilversum opent deuren op de Gijsbrecht
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226589&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=gooieneembode.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=120" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Joost : 'Mensen eten met PowerSlim niet minder, maar anders.'
Joost : 'Mensen eten met PowerSlim niet minder, maar anders.' (Foto: Bastiaan Miché)
Advertorial

PowerSlim Afslank Center Hilversum opent deuren op de Gijsbrecht

  Bedrijven

HILVERSUM - "Niet afzien, maar genieten: met zes eetmomenten per dag hebben onze klanten geen honger en voelen ze zich energieker dan ooit. Tegelijkertijd vliegen de kilo's eraf." Dat zegt gewichtsconsulent/voedingscoach Joost Hendrickx over het zogenaamde PowerSlim afslankprogramma.

Begin deze maand heeft het nieuwe PowerSlim Afslank Center in Hilversum zijn deuren geopend. Mensen met overgewicht en obesitas kunnen hier onder (gratis) professionele begeleiding de strijd aangaan met hun overtollige kilo's. PowerSlim is gebaseerd op het wetenschappelijk onderbouwde inzicht dat het verlagen van de inname van koolhydraten en het tegelijkertijd verhogen van de eiwitinname het meest effectief is om ook op de lange termijn op het gewenste gewicht te blijven.

Wezenlijk verschil
Hendrickx vertelt dat mensen met PowerSlim niet minder, maar anders eten. "En dat is een wezenlijk verschil", stelt hij. "Door de juiste samenstelling van de PowerSlim voedingsmiddelen spreek je al na drie dagen je vetreserves aan als energiebron. Hierdoor blijft je spiermassa behouden en neemt deze meestal zelfs toe, waardoor je niet gaat jojoën, wat bij veel andere diëten wel het geval is."

PowerSlim is volgens de gewichtsconsulent/voedingscoach een slimme combinatie van een door diëtisten ontwikkeld voedings- en afslankprogramma, intensieve professionele en persoonlijke begeleiding – die in principe ook nog eens gratis is – en de juiste voedingsmiddelen. Er zijn bijna 150 maaltijdvervangende en maaltijdaanvullende producten, dus er is altijd volop te kiezen uit lekkere ontbijten, dranken, maaltijden, desserts, zoete en hartige tussendoortjes. "Of je nu aan het werk of op school bent, in de auto rijdt of op de bank voor de tv zit. PowerSlim heeft zowel kant-en-klare als zelf te bereiden voedingsproducten in het assortiment, dus je kunt het je zo makkelijk maken als je zelf wilt."

Kookboek
Het starterspakket van PowerSlim bevat naast 46 producten voor ontbijt, lunch, diner en tussendoor ook nog een kookboek met veertien weekmenu's en meer dan tachtig lekkere recepten om iedere dag weer een overheerlijke, koolhydraatarme en eiwitrijke maaltijd op tafel te zetten. Hendrickx: "Bij de ontwikkeling van de speciaal voor PowerSlim geproduceerde voedingsmiddelen staan kwaliteit en smaak voorop en ze bestaan uit de allerbeste zuivere en natuurlijke ingrediënten."

Wie vóór 20 juni een afspraak maakt voor een intakeconsult dingt bij het daadwerkelijk starten met het PowerSlim afslankprogramma automatisch mee naar een gratis starterspakket ter waarde van 159 euro dat onder de eerste aanmelders wordt verloot. "We helpen je niet alleen bij het fysieke afslanken – dat is het gemakkelijkste deel – maar sámen met jou werken we aan een gezonde en gevarieerde leefstijl, zodat je gezonder en slanker kunt genieten van alles wat het leven je te bieden heeft. Vol vitaliteit, vol plezier en vooral vol zelfvertrouwen", besluit Hendrickx.

Het PowerSlim Afslank Center Hilversum is gevestigd in het hoekpand van de Hypotheekshop op de Gijsbrecht van Amstelstraat 229. Voor een afspraak bel 06-20745996, e-mail joost@afslankcenterhilversum.nl of kijk op www.afslankcenterhilversum.nl.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226589&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=gooieneembode.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=120" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13371746&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=gooieneembode.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=120" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>