Lydia Baloe nieuwe algemeen directeur Gooiland Hilversum
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226589&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=gooieneembode.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=120" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Lydia Baloe: "Aan mij nu de taak om hier, samen met alle collega's, een succes van te maken."
Lydia Baloe: "Aan mij nu de taak om hier, samen met alle collega's, een succes van te maken." (Foto: Gooiland)

Lydia Baloe nieuwe algemeen directeur Gooiland Hilversum

  Bedrijven

HILVERSUM - Lydia Baloe is vanaf nu de nieuwe algemeen directeur van evenementenlocatie en hotel Gooiland in Hilversum. Zij neemt de dagelijkse leiding van de organisatie over van eigenaar Philip Lamers, die als creatief directeur verbonden blijft aan de locatie.

De komst van Lydia Baloe is voortgekomen uit de nieuwe koers en reorganisatie die Gooiland ruim een jaar geleden is gestart. Baloe is blij met haar nieuwe functie bij Gooiland: "De afgelopen jaren is het monumentale pand verbouwd en voorzien van alle benodigde faciliteiten voor zakelijke evenementen. Philip heeft er met heel veel passie voor gezorgd dat ondanks alle moderne aanpassingen, de historie van het pand de rode draad is gebleven. Aan mij nu de taak om hier, samen met alle collega's, een succes van te maken. Ik kan niet wachten."

Baloe ziet de toekomst heel positief tegemoet: "Gooiland heeft alle ingrediënten in huis om een van de toplocaties in ons land te worden. Alle zeventien ruimtes, waarvan veertien subruimtes, hebben audiovisuele techniek, uitstekende wifi en moderne klimaatbeheersing. Bovendien is de locatie goed bereikbaar per ov en auto en dankzij ons eigen hotel kunnen we de gasten een compleet aanbod bieden."

Het afgelopen jaar werkte Balou als projectmanager bij onderwijscateraar Cormet Enjoy The Good Life. Tot een jaar geleden was zij meer dan vijf jaar operationeel directeur bij Amsterdam Conference Centre Beurs van Berlage.

Gooiland is een modern rijksmonument, gebouwd in 1936 in de stijl van het Nieuwe Bouwen. De evenementenlocatie beschikt over 17 ruimtes en is gespecialiseerd in congressen, beurzen en bedrijfsfeesten voor 100 tot 1.500 gasten. Dutch brand hotel Gooiland heeft 56 hotelkamers.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226589&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=gooieneembode.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=120" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13371746&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=gooieneembode.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=120" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>