Jurgen de Lange, Wimar Jaeger, Winfried Blum en Renate Westerlaken-Loos.
Jurgen de Lange, Wimar Jaeger, Winfried Blum en Renate Westerlaken-Loos. (Foto: © Bastiaan Miché)

Bij Würth Shop gaan product en beleving in elkaar over

  Bedrijven

HILVERSUM - Winfried Blum, directeur van Würth Nederland B.V., heeft dinsdag samen met wethouder Wimar Jaeger en Renate Westerlaken-Loos, directeur van het Ronald McDonald Kinderfonds, met trots Würth Shop Hilversum officieel geopend.

Tijdens het feestelijke moment kreeg Renate Westerlaken-Loos een cheque van 1.000 euro en drie gevulde gereedschapswagens cadeau. "We ondersteunen het Ronald McDonald Kinderfonds al jaren", vertelt Jurgen de Lange, manager van de shops in Nederland. Het Ronald McDonald Kinderfonds zorgt ervoor dat zieke kinderen en hun familie dicht bij elkaar zijn. In twaalf Ronald McDonald Huizen logeren ouders en broertjes en zusjes op loopafstand van het ziekenhuis. "Ons doel is om alle huizen te voorzien van gereedschapswagens. Klanten kunnen ook meesparen voor dit goede doel. Als je bepaalde gereedschappen koopt, dragen we 5 procent af om weer een gereedschapswagen cadeau te geven."

Würth is totaalleverancier op het gebied van gereedschappen, bevestigingsmaterialen, lijmen, kitten en smeermiddelen en persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM's) zoals valhelmen, oordoppen, veiligheidsschoenen, brillen en kleding. "Würth Shop Hilversum is de eerste shop in Nederland volgens ons nieuwste concept waarbij product en beleving in elkaar overgaan en onze zakelijke klanten dat nu zelf kunnen ervaren. Onze shop is van maandag tot en met vrijdag open van 7.00 tot 17.00 uur."

"Het unieke van Würth is dat we alleen ons eigen merk verkopen. Op elk artikel staat dan ook de naam Würth. We zijn een groothandel die meer dan 125.000 eigen producten verkoopt: van schroeven en gereedschappen tot aan chemisch-technische producten." Naast deze assortimenten behoren ook producten voor de bouw, metaal, installatie, automotive, cargo en maritiem tot het leveringsprogramma van de Würth-Groep.

"De Würth Shops, met een assortiment van zo'n 5.000 producten, zijn voornamelijk gericht op bouw- en onderhoudgerelateerde bedrijven. We zijn dé specialist op het gebied van gereedschappen, ijzerwaren en bevestigingsmaterialen. Naast ons landelijke netwerk aan shops bedienen wij onze klanten ook via de ruim 270 vertegenwoordigers als wel via onze e-commercekanalen. Er valt veel te beleven bij Würth, kom langs in een van de shops of ervaar Würth via www.wurth.nl. U bent altijd van harte welkom."

Würth Shop, 2de Loswal 1a, Hilversum, 035-533 7111. Informatie staat op www.wurth.nl.

Meer berichten