Nieuwe plek C&A open; media niet welkom
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226589&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=gooieneembode.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=120" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Foto's: © Bastiaan Miché

Nieuwe plek C&A open; media niet welkom

  Bedrijven

HILVERSUM - Een toch bijzondere dag voor het Hilversumse centrum. Nadat het oude V&D-gebouw jaren had leeggestaan, gingen de deuren van deze nieuwe C&A-vestiging donderdagmorgen open. Vragen van de pers mochten door het personeel echter niet worden beantwoord. En ook beelden maken binnen was niet toegestaan.

Primark, Dunkin' donuts, de vernieuwde H&M. Allemaal vestigingen waarbij de pers meer dan welkom was - hoera, gratis publiciteit - en vestigingsmanagers de aanwezige verslaggevers maar al te graag te woord stonden.

Maar bij de toch wel matig bezochte opening van de nieuwe C&A verloopt het anders. Aanvankelijk vertelt een medewerker dolblij te zijn met de nieuwe en inderdaad goed uitziende ruimte. De winkeloppervlakte is 300 vierkante meter groter dan de vorige en ze hebben allerlei nieuwe producten voor de consument. 

Maar dan - nog voordat we kunnen vragen wat precies haar functie is binnen de kledingwinkel - grijpt een andere man in. Vragen mogen alleen worden gesteld aan een perswoordvoerder. Dat is nu eenmaal beleid, is de uitleg. Echter, die perswoordvoerder is er niet. We kunnen een mailtje met onze vragen sturen. Beelden maken mag ook niet, krijgen fotograaf van deze krant en een cameraman van NH Nieuws te horen. 

Via een e-mail geeft de perswoordvoerder op drie verschillende vragen het standaard antwoord dat het nieuwe pand 'ons meer vierkante meters biedt en de mogelijkheid om het nieuwe winkelconcept volledig tot haar recht te laten komen'. En verder: "De winkels met het nieuwe winkelconcept hebben een hele nieuwe look & feel gekregen met een warmere uitstraling en moderne faciliteiten. Zo is er onder andere een comfortabele loungehoek met wifi en zijn de pashokjes verruimd. Het filiaal biedt in dit nieuwe pand nog meer gemak, comfort en inspiratie tijdens het shoppen."

Verder is de verhuizing soepel verlopen en worden er geen mededelingen gedaan over het aantal medewerkers dat C&A telt. Ook als het gaat om de stand van zaken wat betreft de verkoop van het oude nu leegstaande onderkomen doet C&A geen uitspraken.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226589&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=gooieneembode.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=120" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13371746&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=gooieneembode.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=120" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>