Racewagen Verstappen hit in Hilversum-Noord
Foto: © Bastiaan Miché

Racewagen Verstappen hit in Hilversum-Noord

  Bedrijven

HILVERSUM - Hoe populair de Formule 1 - en dan met name Max Verstappen - momenteel is, blijkt wel zaterdagmiddag bij de Jumbo aan de Stephensonlaan. Honderden racefans zijn naar de supermarkt in Hilversum-Noord gekomen om een echte racewagen van de coureur te bewonderen.  

Hilversum is zaterdagmiddag één van de vijf plaatsen waar de auto van Max, die op dat moment zelf in Singapore zijn rondjes rijdt, een pitstop maakt. Aanleiding is de jaarlijkse spaaractie van de supermarkt: klanten kunnen weer sparen voor een collectors item modelauto (1:24) van de Red Bull Racing Formule 1 bolide van Max Verstappen.

Marketingdirecteur Roy van Keulen van Jumbo is blij met de spaaractie: "Max's' populariteit wordt alleen maar groter in Nederland. Daarom organiseren we - naast deze spaaractie voor deze collectors item - een tour met een echte raceauto van Max Verstappen langs een aantal van onze winkels, waarbij klanten ook het showmodel raceauto in het echt kunnen bekijken. Zo hopen we onze klanten en fans van Max te verrassen."

En dat verrassen lukt aardig. Al vanaf het moment dat de attractie zaterdagmiddag arriveert, is er veel belangstelling. De Red Bullbolide blijft tussen 13.30 en 14.30 uur wel in de vrachtwagen staan, maar dankzij de doorzichtige zijkant van deze vrachtwagen is de racewagen goed zichtbaar. En ondanks de drukte heeft iedereen de tijd om met de wagen op de foto te gaan. 

Carl van Dam - samen met Sipke Schoonhoven al enige tijd eigenaar van de Jumbo aan de Larenseweg en sinds kort zijn zij ook de eigenaren van de vestiging in Noord - kijkt terug op een geslaagde middag. "Het was druk, maar alles is goed en mooi geordend verlopen. Superleuk. Op deze manier hebben we Hilversum-Noord mooi in het zonnetje gezet."

Meer berichten