De magie van radio en televisie tijdens de Open Studio Dagen
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226589&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=gooieneembode.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=120" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Bezoekers staan dit keer voor de camera.
Bezoekers staan dit keer voor de camera. (Foto: Bastiaan Miché)

De magie van radio en televisie tijdens de Open Studio Dagen

  Bedrijven

HILVERSUM - Een kijkje nemen in de bekende radio- en telvisiestudio's en genieten van allerlei optredens. Dat zijn de Open Studio Dagen zaterdag en zondag op het Media Park.

Optredens op het Joop van den Endeplein zijn er onder meer van de boyband Fource, zangeres en actrice Stefania en The Voice Kids-ster Kiya. Ook de Televisietoren is open voor het publiek. Bezoekers betalen 5 euro (tot 5 jaar gratis entree). De opbrengst van de openstelling komt geheel ten goede aan de Hilversumse stichting Muziekids.

Wat is er onder andere nog meer. Bij MAX kunnen bezoekers in studio 23 en 32 een kijkje nemen bij de decors van onder andere Tijd voor MAX, Meldpunt, Met het Mes op Tafel en het nieuwe programma MAX Pubquiz. Ook kan men op de foto gaan als Robèrt, Janny of André en samen met bekende MAX-presentatoren ervaren hoe het is om zelf van de autocue te lezen.

Bij Avrotros kan men de EenVandaag Experience bezoeken en zien hoe livetelevisie wordt gemaakt. Binnen BNNVara is bij Kassa is er de producttest: welke naturel chips zijn het lekkerst? Voor vragen of problemen: bezoek dan Renze Klamer in de Belbus. Ook kunnen mensen snellezen van de autocue in de BNNVARA Academy Bus of hun eigen cover van de Varagids maken.

Voor de twaalfde keer opent KRO-NCRV haar deuren, niet op het Media Park maar in het M-gebouw aan de 's-Gravelandseweg. Er zijn rondleidingen en ook Nijntje, Woezel & Pip en de acteurs uit SpangaS zijn van de partij. Ook is er een workshop radio maken en zijn er bekende presentaren.

De KinderradioFabriek, Deep Fake en Project Space: exposities en activiteiten zijn er in Beeld en Geluid. Het museum is ook het decor van een livetalkshow, zaterdag om 11.00, 13.00 en 15.00 uur.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226589&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=gooieneembode.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=120" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13371746&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=gooieneembode.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=120" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>