[Advertorial] Bij Smart Fit heb je geen contract en opzegtermijn
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226589&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=gooieneembode.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=120" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Smart Fit is een moderne sportschool met de nieuwste fitnessapparatuur.
Smart Fit is een moderne sportschool met de nieuwste fitnessapparatuur. (Foto: Hans Krudde)
Advertorial

Bij Smart Fit heb je geen contract en opzegtermijn

  Bedrijven

HILVERSUM - Smart Fit is de enige sportschool in Nederland waar je betaalt per bezoek, zonder contract of opzegtermijn. "We hebben een pay-per-visitconcept", legt clubmanager Aleida de Boer uit.

Het gaat om een abonnement waarbij de bezoeker de eerste vijf keren van de maand betaalt en daarna de rest van de maand gratis naar binnen mag. "Bij inschrijving ontvang je een smartband met daarin jouw digitale portemonnee", aldus De Boer. "Je stort daar een tegoed op van minimaal 10 euro per maand via automatische incasso. Als je bijvoorbeeld met vakantie gaat, blijft het saldo op je account staan en kun je het bedrag meenemen naar de volgende maand. Je sporttegoed is twaalf maanden geldig. Als je door omstandigheden niet meer kunt komen sporten, heb je geen opzegtermijn omdat je geen contract hebt. Wel is het zo dat als je het abonnement opzegt, het opgespaarde tegoed vervalt. Het is dus verstandig om je saldo eerst op te sporten voordat je opzegt. Daarnaast hebben we voor leden die vaker komen sporten een contract met een vast laag maandbedrag."

Nieuwe leden krijgen als ze dat willen vooraf een gesprek - een coachingsessie met een personal trainer - om zo aan te kunnen geven wat de doelstelling is en hoe blessuregevoelig iemand is. "Ook bespreken we of je last van stress of slaapproblemen hebt", aldus De Boer. "Dat is belangrijk, want dat heeft gevolgen voor de belastbaarheid en het herstel van je lichaam na het sporten. We kunnen, tegen betaling, een trainingsschema maken om je te motiveren je doelen te behalen en het maximale uit je training te halen, en een voedingsplan, want goede voeding kan helpen om je sportprestaties te verbeteren en om gezonder en fitter te worden."

Smart Fit is een moderne sportschool met de nieuwste fitnessapparatuur, groepslessen, spinning, cardio- en krachttrainingen. Er zijn veel verschillende vormen van trainingen om conditie en kracht op te bouwen of voor vetverbranding.

Smart Fit biedt ook Smart Start Online aan. De Boer: "Met dit systeem werk je online samen met je personal trainer aan je nieuwe leefstijl. De trainer doet er alles aan om jouw doelstellingen te behalen en stuurt maandelijks een bijgewerkt trainingsschema en voedingsplan, zodat je gemotiveerd blijft om jouw doelen te bereiken. Klanten die bij ons sporten, voelen zich hier ook echt thuis, want we zijn een heel sociale club. Door onze uitstraling hebben we ook veel vaste leden die hier al lang sporten. We zijn echt laagdrempelig voor jong en oud."

Smart Fit zit aan de Groest 100 in Hilversum. Zie ook www.smart-fit.nl.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226589&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=gooieneembode.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=120" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13371746&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=gooieneembode.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=120" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>