[Advertorial] Dubbel feest bij Etos aan de Kerkstraat, drogisterij pakt groots uit
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226589&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=gooieneembode.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=120" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Eigenaresse Sophie Krijnen vertelt dat ze in de Etos-winkel altijd goede service geven.
Eigenaresse Sophie Krijnen vertelt dat ze in de Etos-winkel altijd goede service geven. (Foto: © Bastiaan Miché)
Advertorial

Dubbel feest bij Etos aan de Kerkstraat, drogisterij pakt groots uit

  Bedrijven

HILVERSUM - Het is feest bij Etos aan de Kerkstraat. De winkel bestaat 25 jaar én behoort tot de Top-5 beste Etos-winkels in Nederland.

Daar is eigenaresse Sophie Krijnen heel trots op. "We gaan ons jubileum dan ook groots vieren in de winkel. Op zaterdag 23 november is er een speciale klantendag. Als je een aankoop doet van 15 euro kun je aan het rad van fortuin draaien en komt er vanzelf een cadeautje tevoorschijn." 

In de winkel staat ook een mooi bad, gevuld met allerlei gekleurde ballen, vervolgt Krijnen. "Je kunt in het bad gaan liggen en een foto maken. Deze foto mag je posten op Instagram en Facebook. Echt gaaf om in zo'n bad te liggen. En een feest zonder muziek is geen feest, dus hebben we ook een dj in de winkel. Op de Kerkstraat rolschaatst iemand de hele dag met een sandwichbord om iedereen te laten zien dat we een feestdag hebben." 

Expert op make-upgebied
Een dag later is Ronald Maasakkers tussen 12.00 en 17.00 uur in de Hilversumse winkel. Hij is make-upartiest en nagelstylist. Iedereen, mannen en vrouwen, kan gewoon binnenlopen en zich laten opmaken door Maasakkers. "Ik kan je verzekeren dat je na ongeveer 20 minuten heel anders de winkel uitloopt", voorspelt de eigenaresse. "Hij is echt een expert op make-upgebied en kan mensen heel mooi maken. Daarnaast geeft hij ook make-upadvies en tips. Ik ben ook visagiste en kan mensen die bij ons langskomen in de winkel altijd make-upadvies geven en als ze willen ook opmaken. Dit doe ik samen met Esmée en we vinden het altijd leuk om klanten te verrassen met make-up."

Krijnen is haar carrière begonnen als verkoopster in een Etos-winkel. "Na een aantal jaren werd ik manager en dacht op een gegeven moment: waarom begin ik niet zelf een Etos-winkel. Een collega zei dat ik dat zeker moest gaan doen en toen heb ik eerst mijn ondernemersdiploma gehaald. Ik ben 25 jaar geleden begonnen met mijn Etos-winkel naast de V&D aan de Kerkstraat. Na acht jaar kon ik verhuizen naar de overkant en ik zit hier nu alweer zeventien jaar met veel plezier", vertelt ze verder.

Gediplomeerd
"Ik ben ook gecertificeerd drogist en zes medewerkers zijn gediplomeerd. We kunnen mensen bijstaan met de zelfzorggeneesmiddelen. Voor deze geneesmiddelen heb je geen doktersrecept nodig en kan goed advies belangrijk zijn. Sommige producten zijn bijvoorbeeld geschikt voor volwassenen en niet voor kinderen of kunnen vervelende bijwerkingen veroorzaken als je een middel te lang gebruikt. Daarom hebben we in de winkel altijd goede service en kennis. We weten dat het zeer gewaardeerd wordt door onze vaste klantenkring. Kom bij ons langs en we helpen je met veel plezier en passie."

Etos, Kerkstraat 58/60, Hilversum, 035-621 98 67, www.etos.nl.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226589&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=gooieneembode.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=120" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13371746&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=gooieneembode.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=120" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>