De Jumbo werd woensdag feestelijk geopend.
De Jumbo werd woensdag feestelijk geopend. (Foto: Jos Klijn)
Advertorial

Prachtig verbouwde Jumbo aan de Stephensonlaan is weer open

  Bedrijven

HILVERSUM De Jumbo aan de Stephensonlaan 45 is woensdag feestelijk geopend na een grote verbouwing. "Je herkent de winkel niet meer", jubelt Carl van Dam, die samen met Sipke Schoonhoven de eigenaar is.

"De vloeren, plafonds en wanden zijn er uitgehaald en opnieuw opgebouwd", vervolgt Carl. "Door de plafonds te verwijderen en te verhogen voelt de winkel veel ruimer aan. De indeling en routes zijn ook verbeterd. Als je de winkel binnenkomt, moet je nu naar links. Voor de verbouwing stond daar de servicebalie. We hebben ook een grotere bloemen- en plantenafdeling. De slijterij is weggehaald dus we verkopen geen sterke drank meer. In de Jumbo aan de Larenseweg is dit wel te koop."

Bij de Jumbo kunnen bezoekers terecht voor dagelijkse boodschappen of als je een keer in de week je boodschappen doet. Sipke: "We hebben het concept aangepast voor een gezonder leven. Zo is er voor klanten een ruimer aanbod aan verse producten als groente, fruit, brood, vlees en vegetarisch. We maken in de winkel verse broodjes, pizza's die je thuis kunt afbakken en vers gegrilde producten en dat is van grillworst tot spareribs. In het assortiment hebben we nu ook to-go producten. Voor de lunch zijn er vers belegde en gezonde broodjes in verschillende soorten en smaken. Je kunt bijvoorbeeld kiezen uit een broodje gezond of met grillworst. Maar ook voor warme saucijzen- en frikandelbroodjes, sappen, smoothies en vers gesneden fruit in een bakje met vorkje. Je kunt het direct opeten of meenemen.
De winkel zit in een gebied met veel eenpersoonshuishoudens en daar hebben we natuurlijk rekening mee gehouden met meer kant-en-klaar maaltijden, kleine zakjes met aardappeltjes en vlees in eenpersoonsverpakking." Wat deze Jumbo ook bijzonder maakt, is dat ze een klein Hema assortiment verkopen. "In de winkel liggen non-food artikelen zoals feestartikelen met vlaggetjes, wegwerp borden, bekers en glazen en theedoeken."

Van Dam vertelt dat de huidige medewerkers van de winkel de vertrouwde gezichten voor de klanten blijven. "We zijn trots op onze medewerkers want die zijn het aanspreekpunt in de winkel. Ze hebben er echt zin in om de klanten weer te zien en zijn, net als wij, heel blij met de verbouwing. En voor de klanten hebben we natuurlijk een cadeautje. Als je meer dan 25 euro aan boodschappen besteedt, krijg je een appeltaartje cadeau. Deze actie loopt tot en met zondag. Kom gezellig langs om ook te genieten van de mooi verbouwde Jumbo."

Jumbo zit aan de Stephensonlaan 45 in Hilversum, 035-303 95 60. Meer informatie staat op www.jumbo.com.

Meer berichten