Harry Vogelaar.
Harry Vogelaar. Foto: Tomingroep

Nieuwe voorzitter Raad van Commissarissen Tomingroep BV

Bedrijven

HILVERSUM - De Raad van Commissarissen (RvC) van Tomingroep BV krijgt een nieuwe voorzitter. De 63-jarige Harry Vogelaar neemt het stokje over van Wim Schreuders van wie de zittingstermijn is verstreken.

Vogelaar is bestuurder van Syndion; een organisatie voor gehandicaptenzorg met zestienhonderd cliënten en twaalfhonderd medewerkers, die actief is in de omgeving van Dordrecht. Verder is de nieuwe preses onder andere nog lid van het landelijk bestuur van de Partij van de Arbeid en lid van de bestuursadviescommissie van de Vereniging Gehandicaptenzorg Nederland. 

De raad van de Tomingroep BV - het sociaal werkbedrijf voor de Gooi en Vechtstreek, Almere en Eemnes - verwacht dat de 63-jarige met zijn grondige kennis van het werkveld en bestuurlijke ervaring een waardevolle bijdrage zal gaan leveren aan de processen in en rond Tomingroep de komende tijd. 

Daarnaast ziet de raad hem als een goede aanvulling op de huidige samenstelling van de RvC. De raad van commissarissen van Tomingroep BV wordt gevormd door zes personen; drie dames en drie heren. De benoeming van Vogelaar gaat in per 1 september 2020.

Uit de krant