Afbeelding
Foto: T-Mobile

T-Mobile 5G nu ook beschikbaar in Hilversum

Bedrijven

HILVERSUM - Het 5G-netwerk van T-Mobile Nederland is vanaf vandaag ook in Hilversum beschikbaar. Inwoners en bedrijven van de gemeente krijgen toegang tot de mogelijkheden die nieuwe en snelle internet biedt. 

Daarmee stapt Hilversum, samen met het grootste gedeelte van de rest van Nederland, in een nieuwe fase van mobiel internet. Een ontwikkeling waar de afgelopen jaren - door voor- én tegenstanders - veel over gesproken is. T-Mobile zelf is uiteraard enthousiast: “De 5G-technologie neemt Nederland mee naar een toekomst van ongekende mogelijkheden. Eind 2020 is het 5G-netwerk van T-Mobile landelijk dekkend.”

Directeur Consumentenmarkt Tisha van Lammeren is trots. “Omdat T-Mobile 50 procent van het mobiele dataverkeer in Nederland afhandelt, is een ijzersterk en toekomstbestendig netwerk nodig. Met de lancering van 5G hebben we een netwerk met een ongekende capaciteit, waarmee we het dataverkeer van miljoenen Unlimited klanten kunnen blijven faciliteren. We stoppen niet met het iedere dag weer beter maken van producten en diensten voor onze klanten. De introductie van dit 5G netwerk, dat is pas het begin.”

In de komende dagen krijgen klanten met een T-Mobile Unlimited en Unlimited Plus abonnement en een geschikt 5G-toestel automatisch toegang tot het 5G-netwerk van T-Mobile. Gebruikers met een T-Mobile Go abonnement zonder Unlimited, kunnen dan 5G-toegang als optie toevoegen aan hun abonnement. Het nieuwe netwerk biedt ondernemers mogelijkheden voor nieuwe innovatieve en laagdrempelige IoT-toepassingen.

Uit de krant