Afbeelding
Foto: Gonda Meurs

Hilversumse versie Monopoly nu al verkrijgbaar

Bedrijven

HILVERSUM - Goed nieuws voor de Hilversumse spelletjesliefhebber en sneller dan verwacht. Zij kunnen vanaf vandaag hun Monopolystad in. Het hele spel is aangepast naar Hilversumse stijl.

Burgemeester Pieter Broertjes ontving vrijdag op gepaste afstand het allereerste officiële exemplaar uit handen van Mr. Monopoly en ondernemers Sipke Schoonhoven en Carl van Dam van JUMBO Van Dam & Schoonhoven.

Wie het spel speelt kan zomaar de nieuwe eigenaar worden van de Oosterengweg of de Trompenberg. Men kan nog wel steeds de gevangenis indraaien, sommige klassiekers blijven onveranderd. 

Bij de presentatie eerder deze maand werd nog gemeld dat het spel pas half november in de supermarkt aan de Stephensonlaan en Larenseweg zou liggen, echter liefhebbers hebben nu al de kans het spel te scoren. 

Klanten ontvangen bij iedere 15 euro aan boodschappen ontvangen een zegel en bij twintig zegels krijgen zij 15 euro korting op het spel. Wie niet wil sparen, kan het spel kopen voor de volle 50 euro. Er zijn 4.000 spellen beschikbaar. En op is op.

Uit de krant