Irma Thierig van Balthazar op de Gijsbrecht met het hart.
Irma Thierig van Balthazar op de Gijsbrecht met het hart. Foto: Hilversum Marketing

Support your Locals-kersthart maakt tour langs winkelgebieden in Hilversum

Bedrijven

HILVERSUM - Het Support Your Locals-hart is in Hilversum terug van weg geweest. Tot en met volgende week donderdag reist het immense hart langs de winkelgebieden Gijsbrecht, Kerkelanden, Seinhorst en het centrum om de lokale ondernemers een hart onder de riem te steken. 

Het hart is speciaal voor de feestmaanden omgedoopt tot kersthart en reist - net als tijdens het voorjaar gebeurde - van locatie naar locatie om daar ondernemers in de spotlight te zetten. Daarnaast geven de ondernemers hun favoriete kerstcadeau aan het hart mee waardoor het hart iedere dag meer gevuld raakt. Aan het einde van de rit is het hart gevuld met de verzamelde cadeaus en wordt deze overhandigd namens alle ondernemers aan dé Local Shopper van Hilversum.  

De reis trekt deze keer van De Gijsbrecht (Het Speelpakhuis, Kookwinkel Balthazar, De Huiskamer) naar Seinhorst (Dekker en Winkler en Primera), vervolgens naar Kerkelanden (House of Bloomz en Etos) en eindigt in het centrum (GoodyFood, MAT.store, Trendwatcher en de Gooische Matras). Op donderdag 26 november eindigt de reis bij de Gooische Matras en daar wordt namens alle ondernemers het gevulde kersthart vol met lokale producten overhandigd aan de Local Shopper van Hilversum. 

Winnen gevulde hart
Hilversum Marketing gaat dit keer weer op zoek naar dé Local Shopper van Hilversum. Er wordt gezocht naar een Hilversummer die zijn of haar Sint- en Kerstcadeaus dit jaar tijdig inkoopt waarmee drukte voorkomen wordt tijdens de feestdagen, maar ook naar iemand die zoveel mogelijk bij de lokale ondernemers probeert te blijven kopen en niet online via de landelijke webshops. Op donderdag 26 november wordt het gevulde hart overhandigd aan de winnaar. Opgeven kan via info@hilversummarketing.nl. 

Uit de krant