Afbeelding
Foto: © Foto Miché / Bastiaan Miché

Hilversumse kraskalender; kans op prijzen van lokale ondernemers

Bedrijven

HILVERSUM - Een nieuwe tas van Kempkes Mode, een wijnpakket van Il diVino of een verzorgingspakket voor mannen van Jim James: dat en meer kunnen inwoners van Hilversum en omgeving vanaf vandaag allemaal cadeau krijgen van lokale winkeliers. 

Wie kans wil maken kan elke dag een vakje ‘openkrabben’ op de online Hilversumse Kraskalender op livehilversum.nl/lokaal, een initiatief van Hilversum Marketing. Voor iedereen die niet wint, is er een aanbieding beschikbaar.

Tot en met 14 januari kan iedereen die kans wil maken op een van de prijzen elke dag vanaf 09.00 uur een nieuw vakje op de kraskalender aanklikken. Achter elk vakje staat een andere ondernemer uit het centrum, de Gijsbrecht, Kerkelanden of Seinhorst klaar met een cadeau uit eigen zaak.

Met de kraskalender wil Hilversum Marketing, samen met de Hilversumse ondernemers, een extra impuls geven aan de kerstgedachte in tijden van de lockdown. Om kans te maken op de prijzen hoeven deelnemers geen ingewikkelde opdrachten uit te voeren of vragen te beantwoorden. Een e-mailadres achterlaten is genoeg. Winnaars krijgen vanzelf bericht.

Uit de krant