Hetzelfde vertrouwde winkelteam staat klaar voor de klant van Pearle Studio Hilversum.
Hetzelfde vertrouwde winkelteam staat klaar voor de klant van Pearle Studio Hilversum. Foto: Pearle Opticiens
Advertorial

Nieuwe winkelformule Pearle Studio geopend in centrum van Hilversum

Bedrijven

HILVERSUM - De voormalige Eye Wish winkel aan de Kerkstraat 74 in Hilversum is omgedoopt tot Pearle Studio. Pearle Studio is een nieuwe winkelformule, waarmee Pearle Opticiens haar portfolio uitbreidt met een luxe label. 

Pearle Studio bedient de consument die op zoek is naar een optimale beleving en persoonlijke aandacht bij aankoop van een bril, zonnebril of contactlenzen. Nog vóór de zomer worden in totaal honderd winkels verspreid over Nederland geopend. 

Bij Pearle Studio Hilversum zullen dezelfde vertrouwde gezichten te zien zijn als in de voormalige Eye Wish winkel. Ter gelegenheid van de opening kunnen klanten profiteren van een openingsaanbod van 40 procent korting op een complete merkbril of zonnebril op sterkte (geldig tot en met 22 mei).

Pearle Studio is een nieuwe formule onder de vlag van Pearle Opticiens. Beide merken staan voor deskundigheid en toegankelijke oogzorg. Pearle Studio kenmerkt zich door een eigen huisstijl en interieur én oogexperts die service optimaal afstemmen op de behoefte van de klant. 

Klanten zijn verzekerd van persoonlijk en deskundig advies in hun zoektocht naar een luxer assortiment van merk(zonne)brillen die past bij hun eigen stijl. Klanten kunnen er terecht voor stijladvies, de laatste trends in eyewear (optisch en zon) en kunnen kiezen uit een breed scala aan luxe merken. Bekende merken zoals Gucci, Fendi, Saint Laurent, Burberry en Porsche Design zijn allemaal verkrijgbaar.

Pearle Opticiens en Pearle Studio versterken elkaar doordat ze verschillende doelgroepen aanspreken en elk een eigen assortiment producten en diensten aanbieden. Pearle Studio richt zich op de doelgroep die behoefte heeft aan meer persoonlijk advies, uitgebreide service, op zoek is naar nog verder gepersonaliseerd glas en de nieuwste merkmonturen uit een luxe segment. Vanaf nu kan echt iedereen bij Pearle terecht, van de meer functioneel ingestelde consument, tot de consument die op zoek is naar persoonlijke aandacht en een luxer assortiment.

Uit de krant